FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO MOSCOVA 1-2

"Naţionala", himera lui Rusescu » Steaua s-a ales cu două accidentări după amicalul cu Dinamo Moscova

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 februarie 2013 01:10

Golgeterul Ligii 1 a suferit o entorsă împotriva ruşilor şi va rata amicalul României cu Australia


Amicalele jucate din două în două zile le fac probleme steliştilor. Cu Szukala deja accidentat, Reghecampf a avut emoţii şi cu Dinamo Moscova. Raul Rusescu a părăsit terenul în finalul partidei cu dureri la glezna dreaptă, iar mediciii au dat verdictul cîteva minute mai tîrziu: entorsă! Chiar dacă nu e în pericol să rateze "dubla" cu Ajax (14/21 februarie), Raul nu va putea evolua pentru echipa naţională. Ar fi fost a doua sa prezenţă în tricolor după ce a debutat pe 11 septembrie 2012, cu Andorra. Pînă aseară, staff-ul Stelei şi Victor Piţurcă nu luaseră o decizie cu privire la atacantul roş-albastru. El şi alţi cinci stelişti, Tătăruşanu, Chiricheş, Bourceanu, Pintilii şi Tănase, trebuie să plece azi în Spania pentru a se alătura lotului tricolor.

Tot la partida de ieri s-a accidentat şi Adi Popa. Acestuia i-a sărit genunchiul şi n-a mai putut continua, părăsind gazonul înainte de fluierul final. Ca şi în cazul lui Rusescu, medicii Stelei au dat asigurări că mijlocaşul va putea evolua în turul cu Ajax, pe 14 februarie, la Amsterdam.

4 meciuri ale echipei naţionale a ratat Rusescu de la debutul său şi pînă acum, de fiecare dată neintrînd în vederile lui Piţurcă: cu Turcia (1-0), cu Olanda (1-4), cu Belgia (2-1) şi cu Polonia (1-4)

Iancu pe final
Mihai Stoica a anunţat ieri că Reghe îl va folosi în următoarele meciuri de pregătire şi pe Gabi Iancu, care nu a intrat în nici una dintre partidele din cantonamentele din Spania şi Turcia: "Gabi se antrenează normal alături de restul echipei şi e probabil ca pe finalul acestui stagiu să-l vedem şi pe el jucînd. E important pentru noi că uşor, uşor ne refacem jucătorii şi îi vom avea la capacitate maximă, aşa cum sper că va ajunge şi Tatu".

Poză din spital
Accidentat la amicalul cu Sturm Graz (3-3), Lukasz Szukala va absenta la partida tur cu Ajax de pe 14 februarie. Fundaşul face haz de necaz şi a postat pe Facebook o fotografie cu el în spital. "Hattrick! Fractură a osului nazal, o tăietură şi o comoţie, acum pot spune că ştiu cum se simte un boxer!, dar sînt fericit că nu mai am şi altceva rupt" a fost mesajul polonezului.

Încă trei amicale în Turcia
Roş-albaştrii mai au de disputat trei partide de verificare în cel de-al doilea cantonament al iernii. În toate aceste jocuri, Reghe nu va putea conta pe jucătorii convocaţi de Piţurcă la "naţională". Mîine, de la ora 19:30, Steaua se va confrunta cu Mlada Boleslav (Cehia), pe 7 februarie cu Slovan Bratislava (Slovacia), iar pe 9 februarie cu Jablonec (Cehia).

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează