FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Ne calificam!"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2007 00:00

Ionel Danciulescu a promis ieri ca el si colegii sai se vor lupta cu lazialii pentru a-i face fericiti pe suporterii "ciinilor". Danciulescu, singurul fotbalist din lotul dinamovistilor care a inscris in preliminariile Champions League! Atacantul are 4 reusite, doua cu MSK Zilina si cite una cu Manchester United si Lazio. Danciulescu, cel mai in forma fotbalist ofensiv din echipa actuala a lui Rednic, marturie stind cifrele, 4 goluri in 6 meciuri oficiale disputate de ros-albi in toate competitiile. Jucatorul de 30 de ani nu promite marea cu sarea pentru diseara.

Este chibzuit, face apel la suporteri si asteapta deznodamintul partidei decisive. Vrea sa joace in grupele Champions League si in Europa, dupa ce a evoluat in aceasta competitie in Asia, alaturi de Shandong Luneng.

- Danciu, s-au epuizat toate intrebarile referitoare la Lazio. Ce faci, cum te simti, cum se simt colegii?
- Sintem OK. Avem o mare oportunitate si nu vrem sa ii dam cu piciorul. Vrem sa ne calificam si vom face tot ceea ce depinde de noi sa fim invingatori marti seara. Nu sintem deja calificati, dupa remiza de la Roma, mai e de tras.

- O remiza alba, un 0-0, v-ar califica.
- Nu vom juca la alibi, cu gindul la acel 1-1 de pe terenul lazialilor. Repet, egalul din Italia nu ne asigura biletele pentru Champions League. stim cu totii asta, ne-am spus-o unul altuia de foarte multe ori in ultima perioada.

- Ai marcat 4 goluri in 6 meciuri din acest sezon, plus reusitele din preliminariile Ligii. Crezi ca vei reusi sa te treci din nou pe lista marcatorilor?
- Credeti ca mai conteaza? Normal, oricine e onorat sa inscrie un gol important, insa acum, ceea ce conteaza cu adevarat e rezultatul, performanta echipei, nu a unui jucator, si ca la finalul meciului sa ne bucuram alaturi de suporterii nostri. Ne dorim aceasta performanta mai mult decit orice.

- Este o promisiune ca Dinamo se va califica?
- Este o promisiune ca fotbalistii lui Dinamo se vor bate in orice secunda pentru a aduce calificarea in grupele Ligii.

15 goluri a marcat Danciulescu pentru Dinamo in cupele europene, fiind al treilea dupa Dudu Georgescu si Niculescu, ambii cu 17 reusite


Portile se deschid la ora 18:00
Organizatorii partidei din aceasta seara au anuntat ca portile arenei din Complexul "Lia Manoliu" se vor deschide pentru spectatori la ora 18:00. Iar sefii dinamovisti au facut ieri un apel ca suporterii sa vina cit mai devreme si sa intre rapid in stadion pentru a evita imbulzeala de la porti. "Sper ca fanii sa fie in forma si sa incurajeze permanent echipa inca dinainte de startul partidei. Toti trebuie sa fim dinamovisti devotati si sa credem in calificarea baietilor!", le-a transmis ieri Cristi Borcea fanilor.

Gigi: "Nu ma uit la meci"

Patronul Stelei a dezvaluit cum va trai diseara meciul marii rivale din stefan cel Mare. "Sincer, vreau sa tin cu ei, dar cind ma uit la un meci de-al lor, instantaneu, le vreau raul. Nu gasesc explicatie, patriot sint, jucatorii sint romani, Dinamo e echipa romaneasca si cu toate astea nu pot sa-mi controlez eul meu, interiorul, e ceva care nu ma lasa. Nu pot sa-mi controlez rautatea si atunci e mai bine sa nu fac pacate, ca imi da Dumnezeu si mie o palma. In concluzie, nu o sa ma uit la meci, iar daca or sa se califice, bravo lor", a declarat Becali.

Rugaciuni
Jucatorii au dorit sa mearga ieri dimineata la manastirea Caldarusani pentru a se ruga in perspectiva meciului din aceasta seara. Fotbalistii au aprins luminari si au avut discutii private cu parintele Laurentiu, dupa care au cerut ajutorul Divinitatii in vederea calificarii in grupele Champions League.

Bani mai multi pentru "ciini"!

Jucatorii dinamovisti au prime de calificare mai mari decit cei de la Lazio! Lazialii joaca pe 60.000 de euro, aproximativ 80.000 de dolari. Iar dinamovistii cistiga aproape de doua ori mai mult! Imediat dupa ce ros-albii au iesit campioni, li s-au promis 35.000 de dolari daca intra in grupele Ligii. La doua zile dupa ce sortii au scos in calea romanilor pe Lazio, sefii au marit bonusul la 75.000 de dolari. In avion, in drumul spre Roma, pentru mansa tur, actionarii au plusat: 100.000 de dolari eliminarea lui Lazio! Pentru ca saptamina trecuta, avind in vedere si miza extraordinara a confruntarii, ros-albii sa mareasca potul la 150.000 de dolari.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează