FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

"Ne trebuia un om de protocol" » Cum a ajuns Copos la Rapid şi primele "lovituri": "Cînd am aflat ce a făcut, am plecat"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 09:57

George Copos este arătat cu degetul de rapidişti pentru situaţia disperată în care a ajuns clubul.

Fostul preşedinte al giuleştenilor din perioada 1992-1995, Mircea Pascu (78 de ani) a povestit cum a ajuns Copos la club şi cum a fost îndepărtat de "manevrele" acestuia.

"Ne trebuia un om care să se ocupe de protocol, aşa că l-am adus pe Copos cu savarinele lui. Apoi, cu sprijin politic, a început să urce, iar primele lovituri de la club le-a dat prin spatele meu. E vorba despre nişte bani de la o firmă pe care trebuia să-i luăm pentru meciurile din cupele europene.

Însă, în loc să ajungă la club, au ajuns la Copos. A făcut el un alt contract, fără ştirea mea, în care a notat că banii nu revin doar clubului de fotbal, ci vor subvenţiona toate sporturile. Cînd am aflat, mi-am luat pălăria şi am plecat", a povestit Pascu pentru Libertatea.

 

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (18)
comandhor
comandhor  •  16 Mai 2013, 18:04

CRA

supersolo
supersolo  •  16 Mai 2013, 17:22

Copis merita confiscarea totala a averii la cat a furat de la Rapid....dar cine sa-l bage in puscarie daca are sustinere politica ??? ca nu e de ieri sau d azi in sistem ....

danyun
danyun  •  16 Mai 2013, 15:47

Mare dobitoc...copos rapanos....isi bate joc de echipa...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează