FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO 3 episoade neștiute cu senzația tribunelor din Superligă, Nea Gică: „Îi furam pe rapidiști la cântar” + Antrenorul care a vrut să-l altoiască

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2023 11:31 / Actualizat miercuri, 13 decembrie 2023 12:15

Gheorghe Stan (72 de ani), alias Nea Gică, celebrul suporter al Voluntariului care meci de meci dă tonul cântecului din peluză „Viața mea o împart alături de Voluntari”, a povestit la GSP Live trei episoade neștiute din viața lui.

Nea Gică este unul dintre personajele în vogă din fotbalul românesc. În vârstă de 72 de ani, el face atmosferă la fiecare meci pe care FC Voluntari îl joacă acasă, refrenului „Viața mea o împart alături de Voluntari” fiind deja de notorietate printre microbiștii români.

Rapidist la origine, Nea Gică a fost prezent în această dimineață în studioul Gazetei, la emisiunea GSP Live, în cadrul căreia a relatat 3 episoade neștiute.

FOTO. „Viața mea o împart alături de Voluntari” » Nea Gică, liderul galeriei grupării ilfovene

sursă fotografii: Instagram @ gicastan.voluntari
+4 FOTO

1. Când lucra în piață la Obor, Nea Gică îi „fura” la cântar pe rapidiști

Când lucra în piața Obor, Nea Gică admite că mai „fura” clienții la cântar, chiar și atunci când aceștia erau idolii lui, fotbaliștii Rapidului:

„Pe Ionuț Lupescu îl cunosc de când era mic. Îl aducea Culae Lupescu, îl lua de mână și venea cu el la cumpărături. Când veneau rapidiștii la mine, era mândria mea. Îi mai păcăleam la cântar. Dacă pe prieteni îi «frigeam»... 

Eu am lucrat cinstit, toată viața le-am zâmbit oamenilor. Nu am lucrat cu greutăți falsificate, cu găuri... Vindeam pepeni și struguri, ce se căuta”.

2. Conflict cu Marius Șumudică: „Era în stare să sară în tribună, la mine!”

În finalul anilor '90, Nea Gică mergea frecvent la meciurile Rapidului. La un moment dat, fostul atacant rapidist Marius Șumudică l-a iritat cumplit.

„De la vârsta de 12 ani am simțit gustul fotbalului. Îmi aduc aminte, nu uit toată viața... juca Șumudică la noi. Am mers la meci cu băiatul meu de 5 ani, cineva ne-a băgat în Tribuna 1, la VIP-uri, unde era și tatăl lui Șumudică.

Marius rata din orice poziție și am început să înjur. M-a lăsat taică-su cât m-a lăsat, apoi mi-a zis: «Băi nene, dar nu ți-e rușine? Ce ar fi să-ți înjur eu floarea aia?».

Șumudică era în stare să sară în tribună, la mine. Ulterior, când antrena la Vaslui, aflase numărul meu de telefon, cu ce mă ocup. M-a sunat, i-am zis: «Să dea Dumnezeu să te prindă etapa a treia sau a patra». Și nu l-a prins. Mă sunase să-și aducă aminte de acel episod”, a povestit acesta.

3. Notorietatea lui Nea Gică a depășit granițele României

Șapca de căpitan de vas pe care Nea Gică o poartă la fiecare meci a devenit deja un simbol printre microbiști. Nea Gică susține că a ajuns să fie recunoscut și în afara țării:

„Jur pe Sfânta Cruce. Am mers în Grecia, pe feribot, iar lumea mă recunoștea: «Nea Gică de la Voluntari». S-a întâmplat anul trecut, toată lumea mă întreba unde e vaporul. Le-am zis că e în port. De unde? Ha-ha-ha. Șapca asta, toată lumea o recunoaște”.

sursă fotografii: Instagram @ gicastan.voluntari
+4 FOTO

Rapidiști au cântat „Viața mea o împart alături de Voluntari”

Weekendul trecut, galeria Rapidului a oferit scene unice în ultimul sfert de oră al meciului cu FC Voluntari, după golul de 2-0 marcat de Ricardinho.

Rapidiștii au trecut prin toate stările pe parcursul partidei. Huiduieli sporadice s-au auzit încă din prima repriză. Au fost urmate fluierături puternice, după golurile ilfovenilor venite într-un interval de 7 minute.

În ultimul sfert de oră, galeria Rapidului a oferit un moment unic și a început să cânte refrenul favorit al fanilor adverși: „Viața mea o împart alături de Voluntari”.

Citește și:

S-a aflat echipa care îl vrea pe titularul lui Becali! FCSB solicită o sumă uriașă

Cadou pentru „Nebunul” Kopic » Cum a fost întâmpinat antrenorul de către suporterii lui Dinamo și reacția avută: „Este în ADN-ul clubului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
digei
digei  •  13 Decembrie 2023, 15:59

Televiziunile si-au pierdut tot auditoriul la partidele din Voluntari de cand a aparut comunistul asta sinistru, ruda cu Pandele. E spaima audientelor.

kingme
kingme  •  13 Decembrie 2023, 13:44

A furat si el un pic dar a muncit cinstit toata viata

mogosoaia
mogosoaia  •  13 Decembrie 2023, 12:55

Asta-i Romania, asta-i fotbalul romanesc... Apropo, calatorii de pe feribot care l-au recunoscut pe individ erau englezi si germani, asa-i?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează