FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Nea Jean lăsat în ceaţă după transferul lui Moraes: "Cei de la Steaua mă mai salută doar din ruşine"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 11:40

"Lordul" a dezvăluit că oficialii Stelei îl evită după ce s-a opus ca atacantul să ajungă în Ghencea pe o sumă mai mică de 1 milion de euro


Deşi telenovela Moraes a luat sfîrşit odată cu transferul atacantului la Metalurg Doneţk, Jean Pădureanu a dezvăluit că oficialii Stelei l-au ignorat complet în urmă cu două zile. Gigi Becali a vrut să îl transfere pe Moraes pentru suma de 800.000 de euro plus TVA, dar conducătorul Bistriţei s-a opus încă din start din cauza sumei.

"M-am întîlnit cu cei de la Steaua la Adunarea Generală şi mai că nu m-au salutat. Pînă la urmă cred că au făcut-o din ruşine. Eu mă felicit şi acum că nu am scăzut din preţul lui Moraes şi am spus încă din primul minut că sub 1.250.000 de euro nu l-aş fi dat. În cele din urmă am şi obţinut acest preţ. Eu am investit 500.000 în Moraes, iar de acolo în sus este doar cîştig. Am avut profituri mai mari cu unii jucători. În Tătăruşanu am investit 100.000 de euro şi l-am vîndut cu un milion şi jumătate. Sînt mulţumit cu profitul de 750.000 de euro pentru Moraes pentru că reuşim să ne mai plătim din datorii, din salarii şi putem să ne gîndim liniştiţi la retur", a dezvăluit "Lordul" la emisiunea Corner de la Direct TV.

Pădureanu a vorbit şi despre ultimele transferuri pe care le va face Gloria pe lîngă Cavalli înainte de startul campionatului. "Fundaş stînga nu am avut niciodată la Bistriţa, dar acum am găsit un argentinian foarte bun şi un fundaş central poate mai bun decît Szukala. Aş avea răbdare să încep o colaborare şi cu Ionuţ Bîlbă, chiar dacă mulţi din club mi se plîng că este un beţiv, dar eu am mare încredere în el ca jucător", a concluzionat Jean Pădureanu.

După cîteva săptămîni în care a aşteptat ca Steaua să crească oferta Stelei pentru Moraes, preşedintele Gloriei Bistriţa a acceptat ca jucătorul să plece la Metalurg Doneţk pentru suma de 1.250.000 euro.

32 de meciuri 18 goluri are Moraes la Bistriţa

16 ani are Jean Pădureanu ca preşedinte la Gloria

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fireman25
fireman25  •  24 Februarie 2011, 13:40

nici nu merita nea Jean sa fie salutat la cate rele a facut cooperativa condusa de el footbalului romanesc

ockiu
ockiu  •  24 Februarie 2011, 11:30

poi bre nea Jan - te-au sau nu te-au? ca din ce spui matale se pare ca te-au ... dar parca nu :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează