FOTBAL  »  Superliga  »  POLITICĂ

Nea Puiu a fost "Mutu" la Senat :) Fostul selecţioner a luat de două ori cuvîntul în 4 ani de mandat!

Iordănescu a rostit doar 214 cuvinte în plenul Senatului.
Iordănescu a rostit doar 214 cuvinte în plenul Senatului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 19:30

Vocea fostului selecţioner al "naţionalei" s-a auzit doar la depunerea jurămîntului, în 2008, şi atunci cînd a demisionat din PSD trecînd la independenţi: 12 fraze şi 214 cuvinte!

Anghel Iordănescu e nu numai "Antrenorul Secolului", ci şi "Codaşul Senatului"! Cel puţin în topul luărilor de cuvînt în plen, în care fostul selecţioner ocupă ultimul loc: a urcat la pupitru numai cînd a depus jurămîntul şi cînd a demisionat din PSD! A rostit 12 fraze şi 214 cuvinte!

El are totuşi competitori serioşi la Camera Deputaţilor, unde Sorin Buta (PDL) şi Constantin Mazilu (independent) au fost şi mai scumpi la vorbă: glasul lor s-a auzit doar la depunerea jurămîntului! Ce-i drept, dacă nu ar fi fost schimbarea de partid, care l-a obligat să mai spună cîteva propoziţii în plen, şi fostul selecţioner ar fi avut şanse în clasamentul pe întreg Parlamentul :)

Cel mai activ senator pe acest front a fost Emilian Frîncu (PNL), care a vorbit de 702 ori, un personaj deloc străin de sport, fiind candidat la maestru la şah în 1975!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zwqx
zwqx  •  06 Octombrie 2012, 16:03

Ma mir ca a vorbit... Ce-o fi avut de spus?!

alpin
alpin  •  06 Octombrie 2012, 11:18

Bietul nea Cashketa... Pai, pana rosteste el o propozitie se termina sesiunea parlamentara!!!

kily
kily  •  06 Octombrie 2012, 10:35

ce sa spuna asta in parlament?! el s'a bagat acolo doar sa'si apere averea facuta prin furaciuni, cu oprea si ontanu... este un nimeni in politica, un maruntis!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează