FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENTE FĂRĂ PRECEDENT LA PLOIEŞTI

Neaga: "Dacă suporterul ăla intra pe teren prin 2004, ieşea pe targă!" :X

Adrian Neaga
Adrian Neaga

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2011 10:58

Fostul jucător al Stelei, Rică Neaga, a vorbit la emisiunea "Sport Cafe" de la GSP TV, despre incidentele de la Ploieşti. Actualul fotbalist de la CS Mioveni i-a luat apărarea lui Novak Martinovici, care l-a bătut pe agresorul lui George Galamaz.

"Dacă suporterul ăla intra pe teren prin 2004 sau 2005, cînd Steaua avea acea echipă frumoasă şi unită, vă asigur că ieşea pe targă, cu toate oasele rupte! Am fi sărit toţi pe el. Jos pălăria pentru Martinovici! Îmi pare rău că nu l-a prins mai bine. Nu e normal să ia roşu jucătorii Stelei pentru că l-au bătut pe agresorul lui Galamaz. Ceilalţi fotbalişti ai Stelei ori nu au bărbăţie, ori nu le păsa de ce se întîmplă. Ei încă nu au devenit prieteni. Mulţi din echipă nu-şi dau seama unde au venit şi nu ştiu ce este spiritul Stelei", a spus Neaga.

Neaga a jucat la Steaua între 2001 şi 2005. A revenit în 2007 şi a mai evoluat pînă în 2009.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
dereu
dereu  •  01 Noiembrie 2011, 15:08

alt dezacsat rica neaga ba taci ba panarama de om ce esti tu...gay de pitesti

tamplaru
tamplaru  •  01 Noiembrie 2011, 14:50

PE JIJI trebuia sa l loveasca ultrasul nu pe Gala...a gresit tinta JIJI...nu ne lasam pana nu pleci...acest incident nu face sa uitam cat rau faci acestui club..si toate aceste acte de huliganism sunt datorita tie. PLEACA ODATA SI LASA STEAUA in pace Dute la finul tau in Miami si faceti acolo afaceri. NU NE LASAM PANA NU PLECI

dereu
dereu  •  01 Noiembrie 2011, 15:44

si tu mai ieseai din casa intreabate......pui de sobolan

Vezi toate comentariile (19)
Comentează