FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - ACS POLI 0-1

Neaga face radiografia dezastrului de la Timișoara: "N-am avut bani de transferuri și salarii, dar au fost și arbitraje împotriva noastră" » Ce planuri are după retrogradarea în liga secundă

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 23:36

ACS Poli Timișoara și-a încheiat în această seară aventura în Liga 1. Bănățenii au retrogradat în liga secundă, în ciuda victoriei de pe terenul Concordiei Chiajna, 1-0. Imediat după finalul meciului, Adrian Neaga, antrenorul bănățenilor, a vorbit despre cauzele care au dus la retrogradarea echipei și planurile sale de viitor. 

"Este dureros că am retrogradat. Le-am spus băieților să aibă atitudinea necesară pentru a câștiga meciul și a ieși cu fruntea sus. Consider că eram echipa care merita să rămână în Liga 1. N-a fost să fie. Țin să-mi felicit jucătorii și mulțumesc celor care mi-au acordat șansa de a antrena acest grup. Indiferent de problemele pe care le-am avut, am respectat competiția până la capăt.

N-am avut bani de transferuri, n-am avut bani de salarii. Dar au fost și alte probleme, mă refer la problemele de arbitraj contra Timișoarei. 

Nu știu dacă rămân, va fi o ședință în această săptămână. Vedem ce decizie se va lua. A fost o experiență plăcută și o sursă de motivație pentru viitor. Am antrenat un grup de jucători foarte buni și mi-aș dori să rămân, să construim o echipă și să promovăm în prima ligă", a declarat "Rică" Neaga, la TV Telekom Sport. 

ACS Poli Timișoara a retrogradat în liga secundă după ce FC Voluntari a obținut punctul de care avea nevoie în meciul cu Juventus (detalii despre cele două meciuri, aici)

Clasament play-out: 

clasament liga 1
* ultimele două clasate retrogradează, iar locul 6 joacă baraj împotriva Chindiei Târgoviște pe 9 și 13 iunie. 
* Voluntari a terminat înaintea celor de la Poli grație rezultatelor directe din acest play-out

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  03 Iunie 2018, 19:52

Palmares Recas-Timisoara2: 1) 2012-2013 liga 2 fuziune ciudata + promovare dubioasa / 2) 2013-2014 liga I retrogradare / 3) 2014-2015 liga 2 promovare / 4) 2015-2016 liga I retrogradare, ramane insa in prima liga in urma dezafilierii Rapidului , blat penibil Popa- Prunea (Iasi) si astfel Iasul prinde cupele europene din play-off in dauna Craiovei, echipa a fost ajutata copios de arbitri/ 5) 2016-2017 liga I, se salveaza miraculos de la retrogradare desi a inceput cu -14 puncte. Salvarea vine in ultima etapa in dauna Pandurilor, a fost ajutata copios de arbitraje si blaturi / 6) liga I retrogradeaza, pierde printre degete barajul desi castigase dubios la Chiajna. Coltescu a dictat 11 m pt Voluntari pt o centrare care a lovit cotul unui timisorean, scandalul de presa este amplificart probabil in urma incurcarii unui socoteli in lumea mafiei pariurilor a carei echipa probabil a fost. Ar trebui sarbatorita aceasta retrogradare a unei echipe urate, gretoase.... vai cata indignare

deva1
deva1  •  03 Iunie 2018, 10:27

rusine FRF ptr play-out si play off niste mizerii de meciuri. Doar Romania si Belgia au aceste play-uri/De ce nu au si Italia, Anglia , Franta, Spania dar si restul campionatelor din europa?de ce trebuie sa asistam la blaturi ca meciul asta cu hent , cu coltescu pe post de mascarici, cu portarul de la Juventus Bucuresti care isi baga intentionat mingea in poarta , cu jucatorii de la Juventus care atunci cand marcheaza din greseala,,,ups,, nu se bucura , nici cand conduceau cu 2-1? vezi meciul Botosani - Concordia Chiajna=0-1 din etapa 10 din play out, din retur, blat pe fata , a vazut o tara intreaga....de ce ? Razvane Burleanu cine raspunde de toate astea? e penibil ce se intampla! toti care au vazut meciul din seara asta live sau TV ori de pe stadion si-au dat seama ca Mutu si echipa lui a facut blat , egal cu Juventus, atat cat le trebuia! sper sa se analizeze si sa se opreasca hotia!suntem in 2018 nu aven nationala calificata la Mondiale, avem putine echipe in Liga 1! avem straini multi si nu lasam romanii tineri sa creasca , sa joace! Aici nu e vorba numai de bani, atentie FRF ci de demnitate si rusinea nationala unde este fotbalul in 2018 si in ultimii ani!

112718839608210
Bumbu Dorel  •  03 Iunie 2018, 09:00

Cel mai mare *** si viciere de rezultat a fost facut de Coltescu aseara.Nu este admisibil sa inventez un asemenea 11 m intr-un moment critic pentru soarta campionatului.Acest nonarbitru ar trebui exclus definitiv din arbitraj,greseala voita al lui fiind una care a afectat negativ intreaga miscare fotbalistica din Romania !!Asemenea escrocherii nu pot fi perpetuate in sport, ca atare trebuie pedepsite exemplar !! Coltescu a batut joc de intreaga echipa a Timisoarei,de munca lor cinstita,ajutand intr-un mod necinstit si incorect o echipa care pe teren s-a vazut retrogrdadata.Speram si Chindia Targoviste sa faca dreptate....singura conditie este ca meciul sa nu fie condusa de Coltescu sau de coltescieni.Coltescu afara din fotbal !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează