FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - CHIAJNA 1-0

Neaga, prima victorie în Liga 1: "Sunt bucuros că nu s-a ajuns acolo" » Ce a spus despre arbitraj după primul succes după 16 meciuri

Articol de - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 11:53

Succesul obținut aseară de ACS Poli în fața Concordiei Chiajna, scor 1-0, a fost primul pentru bănățeni în 2018 și totodată primul după șase luni de nerealizări în Liga I.

Reușita lui Octavian Drăghici din prelungiri i-a dus pe timișoreni cel puțin momentan pe locul 11 în play-out, la egalitate de puncte cu adversarul de ieri.

ACS Poli, căzută chiar pe ultimul loc înaintea partidei, a atacat mai mult dar întâlnirea cu ilfovenii se îndrepta spre o remiză alba. Gabriel Cânu a luat la țintă transversala în prima repriză, în timp ce Chiajna aștepta eventual un contraatac. Echipa lui Rică Neaga a dat lovitura în ultimele momente de joc. Munteanu a încercat mai degrabă să șuteze în disperare de cauză, dar pe traiectorie s-a interpus Drăghici, care a catapultat cu capul balonul spre vinclul lui Caparco.

Rică Neaga, care a fost acuzat înaintea întâlnirii că pune presiune pe brigada condusă de bucureșteanul Radu Petrescu, a avut cuvinte de laudă după meci la adresa arbitrajului.

"Am felicitat brigada, a fost o presiune pe arbitri, care se putea evita. Să sperăm că am spart ghinionul", a declarat antrenorul.

Oficialii timișoreni amenințau cu un protest nemaivăzut în fotbal, dacă lucrurile ar fi luat o turnură asemănătoare partidei din "Ștefan cel Mare", când Dinamo se impusese în fața lui ACS Poli în urma unui gol marcat din ofsaid iar apoi echipei de pe Bega îi fusese refuzat un penalty. "Nu pot să spun, dar sunt bucuros că nu am ajuns acolo", a replicat Neaga cu privire la gestul misterios la care ar fi recurs.

16 meciuri la rând fără succes în Liga I înregistrase ACS Poli până la duelul cu Concordia

ACS Poli Timișoara: Straton – Haruț, Melinte (50 Șeroni), Cînu (cpt.), Raț – Munteanu, Vașvari, Artean, Ciucur (67 Țigănașu)
- Drăghici, Roman (54 Popovici)
Rezerve: Curileac, B. Străuț, Bîrnoi, Enescu
Antrenor: Adrian Neaga

Concordia: Caparco – Patache, Albu, Manasse, Fota – Babic, Prepeliță (38 R. Deaconu) – Batin, Cristescu (cpt.), Bumba (80 Bawab) – Bud (56 Nivaldo)
Rezerve: Vitkauskas, Bucșa, Bărboianu, Pena
Antrenor: Ionuț Badea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează