FOTBAL  »  Superliga  »  

"Neagoe a făcut o echipă din nimic"

Articol de - Publicat joi, 10 aprilie 2008 00:00

Mijlocaşul Ilie Iordache consideră că antrenorul Eugen Neagoer este cel care trebuie să fie felicitat pentru rezultatele bune din ultima vreme ale gorjenilor. "Avem şase victorii consecutive, după ce acum şase etape eram pe ultimul loc şi nimeni nu ne mai dădea şanse de a scăpa de la retrogradare. Pentru noi fiecare meci a fost ca o finală şi le-am tratat pe toate cu maximă seriozitate.

Am cîştigat în faţa liderului şi în faţa campioanei şi e normal să ne bucurăm. Cred că domnul Neagoe are mari merite pentru că ne cunoaşte foarte bine şi a făcut o echipă din nimic", a comentat Iordache.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  11 Aprilie 2008, 23:17

ce a fost usor a trecut acum urmeaza greul cu MM si BURSUCUL sa fim concentrati la maxim va urez multa bafta hai panduri bateti pe petrescu si urmeaza taheru si copos si tot sa mai departe bravo lor cinste lor gorjenilor

 •  10 Aprilie 2008, 15:02

In sfarsit un articol urmat numai de comentarii de bun simt! Pandurii in retur sunt imaginea in oglinda a CFR-lui. Fara asteptari, dar cu rezultate exceptionale fata de o echipa care avea campionatul in buzunar si a decazut. Bravo Pandurilor! Fara declaratii belicoase, fara pipturi umfalate de pomana! Curajul patronului de a face "curatenia portugheza" cred ca a fost momentul de cotitura. Succes!

 •  10 Aprilie 2008, 15:00

La cum joaca Pandurii in ultimele meciuri, merita mai mult decat Dinamo sa joace in UEFA.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează