FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Neagoe: "A fost un antrenament bun"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2007 00:00

Antrenorul  Eugen Neagoe s-a declarat multumit de remiza obtinuta aseara cu echipa din a treia liga germana, Burghausen. "A fost o sedinta tehnica reusita si un joc in care ne-am creat multe ocazii. In mare, sint multumit de cum au raspuns baietii, mai ales ca dimineata am mai avut un antrenament si s-a acumulat oboseala. In plus, a mai fost si ploaia care nu s-a oprit deloc pe parcursul meciului si care nu le-a permis sa joace asa cum ar fi dorit. Burghausen, retrogradata acum din liga a doua a Germaniei, este o formatie buna, care acum trei zile a invins-o cu 2-1 pe Red Bull Salzburg, unde e antrenor Trapattoni", a spus Neagoe, la finalul meciului. Miercuri de la ora 18:30, gorjenii vor intilni Zalgiris Vilnius (Lituania).

AMICAL
Pandurii - Burghausen (Germania, III)    0-0
Guso - Mindrean, A. Rus, Chibulcutean, I. Dragomir - Ad. Popescu, Fl. Stinga, Vancea, Vasilache - L. Mihai, Vintilescu. Antrenor Eugen Neagoe. Au mai jucat: Dossey, Popete, Vatavu, M. Dedu, M. Voicu, Al. Piturca, I. Iordache. Partida s-a disputat in Austria, in cadrul stagiului de pregatire.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează