FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FC VASLUI 1-2

Neagoe: "Trebuia să avem 2-0 la pauză. Am luat două goluri dintr-o ocazie a Vasluiului" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2009 00:00

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, consideră că victoria lui FC Vaslui a fost nemeritată şi se arată încrezător că elevii săi vor reuşi să-şi revină în următoarele etape.

"O înfrîngere nemeritată, am început jocul foarte bine, am avut ocazii, dar nu mereu cîştigă cine e mai bun. Putea să fie 2-0 la pauză, dar am primit două goluri dintr-o ocazie pe care avut-o Vasluiul. Am greşit şi am fost taxaţi. Important pentru noi e să jucăm mai bine pentru că putem. Şi azi am încercat, dar diferenţa a fost făcută de ocaziile pe care le-am ratat.

E păcat şi de atmosferă, avem nevoie de suporteri şi ei trebuie să înţeleagă că fără susţinerea lor le e foarte greu băieţilor
. Sînt foarte multe etape, cred că sîntem în stare să încheiem şi turul foarte sus în clasament. Trebuia să avem şi noi un arbitraj ca cel de azi la Timişoara, sînt puncte care ne-ar fi ajutat foarte mult. Cred că a fost penalty la Costea, mereu sîntem dezavantajaţi din păcate", a spus Neagoe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  25 Octombrie 2009, 00:37

cu vasluiu nu a fost blat da cu steaua a fost 100% stiu de la cineva care cunostea pe cineva din cadrul clubului

stiintza4ever
stiintza4ever  •  24 Octombrie 2009, 23:58

sper ca a este clar inca odata pt toata lumea ca anul trecut n-a fost blat. vasluiul are echipa f tare si ne poate bate oricand pe bune. felicitari vasluiului. noi trebuie sa tinem capul sus si sa mergem inainte. nu e totul pierdut.

stream
stream  •  24 Octombrie 2009, 23:39

daca din o singura ocazie Vasluiul a marcat de 2 ori, inseamna ca-i o super echipa. Mai ceva ca Madrid, Manchester si Liverpool la un loc. Patetic! Locul 15 e bine meritat pentru o echipa unde domneste cel mai murdar caracter din Liga 1: sTrica!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează