LIGA 1  ·  DINAMO

”Neamţul”, indecis » Munteanu nu s-a hotărît încă dacă să plece în Rusia

Dorinel Munteanu este îmbiat în Rusia cu un salariu de 500.000 de euro, dacă salvează echipa de la retrogradare.
Dorinel Munteanu este îmbiat în Rusia cu un salariu de 500.000 de euro, dacă salvează echipa de la retrogradare.

Articol de — Duminica, 23 Decembrie 2012, 00:00

Dorinel Munteanu a fost anunţat ieri de către conducători că Dinamo nu va epata la nivel de transferuri în această iarnă şi nu se ştie cum se vor rezolva problemele financiare ale jucătorilor. Iar ruşii presează, cerînd pînă mîine un răspuns clar.

Aflată în pragul colapsului, Dinamo riscă să-şi piardă antrenorul cu care voia să reajungă mare. Dorinel Munteanu, 44 de ani, stă în cumpănă dacă să continue sau nu la echipă, mai ales că ultimele discuţii, telefonice şi faţă în faţă, cu şefii grupării nu i-au oferit certitudini pentru viitor.

Tehnicianul a cerut ieri rapoartele de scouting de la echipă, a declinat 3-4 propuneri de fotbalişti, iar conducătorii i-au transmis că nu se ştie dacă vor fi bani pentru transferurile propus de "Neamţ".

În plus, nu se ştie cînd se vor achita restanţele către jucători, chestiune care Munteanu a cerut să se rezolve cît mai repede. Iar ruşii de la Mordovia Saransk i-au mai lăsat termen antrenorului pînă mîine pentru un răspuns concret, dacă vrea să-i preia sau nu!

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Dinamo a terminat-o cu Europa demult"
Vladimir Cohn nu este surprins de faptul că UEFA a anunţat că Dinamo ar putea fi exclusă 3 ani din Europa: "Oricum, acest club, şi-o spun cu părere de rău, a terminat-o cu cupele continentale de mai mult timp. Păi, ce performanţe a avut Dinamo în Europa în ultima perioadă? Mă mir pentru că la club sînt oameni care au avut succes în afaceri, nu pricep de ce nu pot fi la fel şi în acest domeniu".

Andrei Cristea pentru Herghelegiu
Gazeta de ieri a anunţat interesul pe care "cîinii" îl manifestă vizavi de Adrian Herghelegiu (20 de ani), internaţionalul de tineret al lui CSMS Iaşi, atacant pe care moldovenii ar vrea în jur de 400.000 de euro. În schimb, pentru a mai diminua din sumă, dinamoviştii ar prefera să-l orienteze pe Andrei Cristea (28 de ani) la Iaşi, cu toate că fostul golgeter al României nu vrea să fie monedă de schimb şi ar dori să continue în Ştefan cel MareClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (54)

dog_one  •  23 Decembrie 2012, 15:36

RAMANE E OM DE ONOARE .

reddogsv  •  23 Decembrie 2012, 11:10
Postat de reddogsv pe 23 Decembrie 2012, 11:09

NU IL DATI PE ANDREI! A DEMONSTRAT CA E CARACTER SPRE DEOSEBIRII DE ALTII!

DEOSEBIRE, pardon!

reddogsv  •  23 Decembrie 2012, 11:09

NU IL DATI PE ANDREI! A DEMONSTRAT CA E CARACTER SPRE DEOSEBIRII DE ALTII!

Vezi toate comentariile (54 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1