FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DACIA MIOVENI

"Neaşteptat"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2008 00:00

Steliştii se miră că au ajuns aşa repede la egalitate de puncte cu CFR

Entuziasmul s-a împletit cu calmul în declaraţiile steliştilor la finalul meciului. "După ce am pierdut la Iaşi în prima etapă a primăverii, nu ne mai gîndeam să recuperăm cele 11 puncte faţă de CFR, dar am muncit mult. Însă nu trebuie să ne culcăm pe o ureche acum, ci să rămînem concentraţi pînă la final. Dinamo şi Rapid vor să ne adoarmă, sînt sigur că ei tot mai speră în continuare la Champions League", a zis Rădoi.


" Steaua bate, bate, bate şi CFR pierde, pierde, pierde", s-a bucurat Habibou. "Nu speram să îi ajungem pe clujeni atît de repede. Cu multă muncă şi încredere în noi am reuşit", l-a completat Dică. "Cei de la CFR ne-au ajutat să recuperăm atîtea puncte. Credeam că vor ţine ritmul, dar astăzi mi-am dat seama că au o problemă la echipă. Probabil sînt apăsaţi psihic, poate sînt obosiţi sau se simte prea tare lipsa lui Didy", a spus şi Argăseală.

Gigi Becali în extaz
După ce s-a terminat meciul CFR - Pandurii 1-2, Gigi Becali a urcat în lojă cîntînd "Cu noi este Dumnezeu". La final a declarat: "Ce s-a întîmplat returul ăsta a fost numai mîna lui Dumnezeu. Sînt cel mai răsfăţat copil al lui, Îi cer să mă mai mîngîie pe cap, ca să am o diferenţă de 3-4 puncte pînă duminica viitoare. De ce şi-a menajat Cîrţu mai mulţi titulari? Păi, ce şanse avea Mioveniul să bată în Ghencea cînd Steaua trebuia să cîştige meciul ăsta?".

Gafă Berbecaru
În minutul 61, "centralul" Victor Berbecaru i-a avertizat cu cîte un cartonaş galben pe Pleşan şi Robert Neagoe, în urma unui duel la mijlocul terenului. Spre stupefacţia stelistului, arbitrul a mers însă mai departe şi i-a arătat şi cartonaşul roşu lui Pleşan. La insistenţele coechipierilor acestuia, Berbecaru şi-a mai consultat o dată carneţelul şi şi-a recunoscut gafa, mijlocaşul Stelei avînd doar un singur cartonaş.

Criza lui Cîrţu

În minutul 80, Cîrţu a intrat pe teren şi i-a reproşat dur arbitrului că nu l-a eliminat pe Vali Badea pentru un cot aplicat lui Chiacu. Antrenorul l-a făcut apoi cu ou şi cu oţet pe stelist, încercînd chiar să se îndrepte spre el. Trimis de Berbecaru la vestiare, Sorinaccio a ieşit de pe teren înjurîndu-l de mama focului pe Badea, în timp ce Pleşan şi Rădoi îl flancau pe Cîrţu, încercînd să blocheze un eventual incident. (Răzvan Rotaru)

Lăcă, adulat
Fanii vicecampioanei i-au cîntat "La mulţi ani!" şi l-au aplaudat frenetic aseară pe tehnicianul Stelei, care sîmbătă a împlinit 44 de ani. Ei au desfăşurat bannere pe care scria "Lăcătuş, legendă vie" şi "Lăcătuş, spirit de luptător", iar înainte de start au fluturat steguleţe roş-albastre şi imagini cu chipul antrenorului. Suporterii n-au avut voie să intre aseară cu umbrele pe stadion, deşi ploua torenţial. (Răzvan Rotaru)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
 •  07 Aprilie 2008, 11:09

Impreuna spre titlul 24 ! MAGICA STEAUAAA !

 •  07 Aprilie 2008, 10:47

asa am zis si eu,uite ce repede si usor a fost totul . Tudor-deaconu-ivan ..etc au ajuns pe locul intai.

 •  07 Aprilie 2008, 10:45

mai asta-i animal curat,d-l unu.aici se discuta fotbal,seminte si injuraturi iar tu vi cu chestii gramaticale,daca e asa hai du-te sa dormi obositule si vezi ca lectiile care mi le-ai dat costa banii asa ca e nasol daca nu te duci sa ii declari mai animalule.hai grohai usor alaturi de babe si de clujeni.degeaba mai scrii ca vad ca te-ai ofticat si nu are sens sa te mai bag in seama!fa-ti somnul de frumusete umflatel!pa pa si sa fi fericit in gramatica ta !ole-ola caut-o pe elodia!!!!HAI STEAUA!1

Vezi toate comentariile (42)
Comentează