FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SPARTA PRAGA 1-2

Neatentii

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

Doua erori de marcaj au adus aseara prima infringere a verii pentru Dinamo

Campioana Romaniei si campioana Cehiei. Cel mai tare amical al "ciinilor" din aceasta vara. Pe care Dinamo l-a abordat aseara cu o formula foarte apropiata de cea pe care Rednic o vrea ca fiind standard pentru debutul noului sezon.

Caldura mare, fotbalistii isi uda fata cu apa dintr-o galeata de pe margine. Dupa o jumatate de ceas de spionaj reciproc, ros-albii au pornit vijelia. A inceput Danciulescu (32). L-a urmat Bratu, din pasa "Corbului", insa voleul nu si-a atins tinta. Apoi centrarea lui Bratu (35) l-a gasit bine pe Danciulescu, care a marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Niculescu (36) si-a anuntat reusita, trimitind balonul in transversala. sutul lui Biro (38) i-a produs ceva emotii lui Lobby, dar nimic mai mult. Iar dominarea dinamovista a fost concretizata cind centrarea lui Fernandes a fost eficientizata de Clau-gol cu capul, de linga Repka.

Dupa ratarea maririi avantajului, Dinamo a fost egalata. Dupa un corner, sutul in forta la coltul lung al lui Limbersky (55) l-a surprins pe Lobont, mascat. Din nou gol luat dupa o faza fixa! Lui Cristea (65) ii lipsesc citiva centimetri la o lovitura libera pentru a inscrie. Imediat, Rezek (67), pe care Blay a uitat sa-l mai marcheze, a inscris, cu capul, nestingherit. si "ciinii" au inceput goana dupa egalare. Moti (72) a ratat, cu capul, de putin. Bratu (75) l-a imitat. Insa esecul nu a putut fi evitat. Este primul al verii, in timpul regulamentar.

Folosit titular aseara, Zicu a facut un joc dezamagitor


Dinamo - Sparta Praga 1-2 (1-0)
Au marcat: Cl. Niculescu (39) / Limbersky (55), Rezek (67)
Dinamo: Lobont (Romanovs 64) - Blay (Stoican 70), Moti (V. Nastase 75), st. Radu, Pulhac (Musat 70) - Margaritescu (Ropotan 46) - Zicu (C. Munteanu 60), Fernandes (Ad. Cristea 46), Fl. Bratu (L. Ganea 77) - Danciulescu (Chiacu 64), Niculescu (Oprita 64). Antrenor Mircea Rednic

Au ratat 10.000 de dolari
Dinamovistii au fost extrem de motivati financiar pentru amicalul de aseara cu cehii. Cristi Borcea i-a anuntat inca de la prinz ca, la victorie, au cite 1.000 de dolari pentru fiecare gol marcat. "Zicule, vreau sa dai trei goluri, ca pe Copacabana!", l-a incurajat seful ros-albilor pe Ianis. Iar unul dintre asociatii lui Cristi Borcea in afaceri, prezent la partida, a promis un bonus total echipei de 10.000 de dolari pentru un succes cu Sparta Praga.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează