FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nedelcearu înapoi? „Dinamo va fi oricând o opțiune”

Ionuț Nedelcearu // foto: Imago Images
Ionuț Nedelcearu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 07:37 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 09:35

Ionuț Nedelcearu, ajuns rezervă la Palermo, nu vrea să piardă echipa națională și să iasă din vederile selecționerului Edi Iordănescu pentru Euro 2024.

Ionuț Nedelcearu nu traversează cea mai bună perioadă din carieră. A ajuns rezervă la Palermo, se teme că ar putea ieși complet din calculele selecționerului Edi Iordănescu pentru Euro 2024 și de aceea și-a însărcinat impresarul, pe Pietro Chiodi, să-i caute o echipă unde să joace constant. În Europa!

Panduru a pus ochii pe un dinamovist: „Îmi place! Poate să se ducă la o echipă bună”
Botoșani - Dinamo 0-2
Panduru a pus ochii pe un dinamovist: „Îmi place! Poate să se ducă la o echipă bună”

Ionuț Nedelcearu: „Dinamo rămâne echipa mea de suflet”

Inclusiv o întoarcere la Dinamo ar putea intra în discuție. „Nu pot spune nici da, nici nu. Palermo mai are de disputat două meciuri până la finalul anului și apoi vom vedea ce e de făcut.

Sigur, Dinamo rămâne echipa mea de suflet, va fi oricând o opțiune, dar deocamdată nu e momentul deciziilor. Sincer, nu mă gândesc încă la nicio ofertă”, este citat fundașul central de Fanatik

Ionuț Nedelcearu ascultă doar propunerile concrete

El a dezvăluit și strategia pusă la cale împreună cu Chiodi: „L-am rugat să-mi comunice doar propunerile concrete care vor exista, nu că doar s-a interesat cineva la telefon.

Aș vrea să plec dacă găsim o soluție optimă și pentru mine, și pentru club, dar condiția pe care i-am zis-o și lui Pietro e că vreau să rămân în Europa. Nu mă interesează Arabia sau alte destinații mai deosebite”.

Ionuț Nedelcearu vrea să facă totul pentru a ajunge la Euro 2024

Scopul său e clar. „Vreau să joc, să adun meciuri în picioare, astfel încât să prind lotul pentru Euro. Sigur că nu-mi garantează nimeni că voi fi selecționat dacă reintru la club, dar vreau să fac tot ce depinde de mine spre a fi în grupul pentru Germania.

Din acest motiv, e foarte important să găsim o echipă unde să joc, să capăt șanse reale de a mă reîntoarce la națională”, a punctat Nedelcearu.

În actualul sezon din Serie B, ex-dinamovistul a bifat doar 17 minute, în meciul lui Palermo cu Venezia (3-1). Iar la națională, în preliminariile Euro 2024, a jucat doar în acel 2-2 cu Elveția, de la Lucerna. Integralist.

VIDEO FC Botoșani - Dinamo » Echipa lui Kopic obține prima victorie în Liga 1 după aproape trei luni de așteptare! Bucuria jucătorilor după golul secund, reușit de Hakim Abdallah

Mai puteți citi:

Gigi Becali s-a răzgândit! Nu-l mai vrea la FCSB: „Nu mi-a plăcut! E un fel de Rotariu”

Antrenorul din Superliga care vrea să plece: „E o anormalitate. Mai avem un meci, apoi tragem o linie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  19 Decembrie 2023, 17:30
Postat de MaxiP pe 19 Decembrie 2023, 13:26

Nu, acolo lasa-l pe Chiriches, sa fim siguri ca nu castiga campionatul.

hahahaha

MaxiP
MaxiP  •  19 Decembrie 2023, 13:26
Postat de yellowstone_vs pe 19 Decembrie 2023, 10:14

il vrei la fc fcsb ??

Nu, acolo lasa-l pe Chiriches, sa fim siguri ca nu castiga campionatul.

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  19 Decembrie 2023, 10:14
Postat de MaxiP pe 19 Decembrie 2023, 09:58

E pacat unde a ajuns si el. Sigur ca daca cumva revine la Dinamo, cariera sa e cam gata, sa incerce sa-si gaseasca un club in Serie B unde sa joace titular. Nu cred ca e chiar iesit din forma, cu siguranta exista pregatire la Palermo, dar sa nu faca prostia sa se intoarca in tara, mai ales la o echipa de pol inferior.

il vrei la fc fcsb ??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează