FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nedelcearu și Costache au fost băgați în ședință de Contra și Mutu la sediul FRF » Primele reacții ale petrecăreților

Captură Pro TV
Captură Pro TV

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 09:25

Cosmin Contra și Adi Mutu i-au chemat ieri pe doi dintre cei 4 dinamoviști care au petrecut până dimineața cu alcool înaintea meciului din Cupă, cu Aerostar Bacău, scor 1-0.

Ionuț Nedelcearu (21 de ani) și Valentin Costache (19 ani), doi dintre oamenii în care selecționerul României își pune speranțele pentru viitor, au fost muștruluiți serios de Contra la sediul FRF.

"Am vrut să am o discuție cu ei, să ascult și varianta lor. Sunt jucători tineri, de mare perspectivă, simțeam nevoia să am o discuție cu ei și să le dau câteva sfaturi. Și să-i întreb ce vor de la viitor. Am ținut neapărat să ascult varianta lor și să le dau un sfat ce ar trebui să facă de acum înainte", a spus Contra la TV Digi Sport.

"Am primit niște sfaturi, pentru că au încredere în noi, au văzut potențialul în noi. Ne-au dat niște sfaturi pe care să le alegem în viață. Ce s-a întâmplat? Nu mai contează. Normal că ne pare rău, că nu se poate, suntem la Dinamo și nu avem voie să facem așa ceva", a declarat Nedelcearu la Pro tv.

"Am venit la domnul selecționer, am avut parte de câteva sfaturi foarte bune din partea lui și am înțeles tot. Asta e, ce a fost a fost, acum mergem înainte. Am făcut o greșeală, suntem conștienți și mergem înainte. Normal că îmi pare rău, am greșit. Antrenorul este foarte supărat, am văzut, dar numai noi îl putem face fericit" Valentin Costache

Ceilalți doi jucători care au fost depistați de conducere că au consumat băuturi alcoolice au fost Steliano Filip și Alin Dudea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
paiazze
paiazze  •  02 Noiembrie 2017, 12:06

Tu n-ai facut prostii in tinerete? Asta inseamna ca nu-ti vine mintea la cap vreodata? Daca nu, nasol... Nu-mi place Contra deloc, nu cred ca are vreun IQ de speriat, dar cred ca unul care a trecut prin *** stie cel mai bine ce si cum, nu vreun sfant care vine sa dea sfaturi din carti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155633104146224
Alexandru Dan Patrascu  •  02 Noiembrie 2017, 11:20

Eu sunt siderat de situatia in care s-a ajuns: Contra si Mutu nu tocmai niste modele la actiunile Nationalei (ex: Laura Andresan, baute in cantonamente, batut ospatari inainte sau dupa meciurile Nationalei, cocaina, etc).Cat de ipocrit sa fii sa te duci si sa dai pedepse unora ca au facut exact ce facea tu jucator fiind si de fiecare data dupa escapade ori isi cerea scuze (rar pentru ca nu a fost vertebrat mutu niciodata) ori declara ca e normal ce face si ca asa e el, pai acu tu Mutu vii sa faci morala? Zau?!

ray51
ray51  •  02 Noiembrie 2017, 09:23

Contra si Mutu in rol de psihoterapeuti???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează