FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Negocieri intense pe axa Gorj - Ghencea » Becali: "Malaga n-a auzit de Nistor" / Condescu: "Oferta e pe masă"

Dan Nistor are de ales între Steaua şi o echipă din străinătate.
Dan Nistor are de ales între Steaua şi o echipă din străinătate.

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 01 mai 2013 01:21

Becali crede că preşedintele Pandurilor vrea să-i forţeze mîna şi inventează un interes al spaniolilor pentru mijlocaşul central.

Între Pandurii şi Steaua negocierile pentru jucători au fost mai întotdeauna scurte. În ultimii ani au ajuns de la Tîrgu-Jiu în Ghencea: Stanca, Păcurar, Gabi Matei, Chiricheş, Pintilii şi Martinovici. Acum, tratativele dintre Marin Condescu şi Gigi Becali pentru Dan Nistor stagnează de zile bune.

Iniţial, patronul Stelei a oferit 500.000 de euro pentru mijlocaşul de 24 de ani, dar a fost refuzat pe loc. "Avem un protocol cu Malaga şi am primit de acolo o ofertă bună pentru el. Suma e mai mare de 1,5 milioane de euro", a spus Condescu.

Plus Răduţ
Becali nu crede şi consideră că preşedintele oltenilor vrea doar să-l facă să pluseze: "Nici nu s-a auzit la Malaga de Nistor. Eu sînt dispus să plătesc 500.000 de euro şi să-l las acolo şi pe Răduţ, nu vreau să-l mai aduc înapoi. Am dat pe el 800.000 de euro, deci asta înseamnă că aş fi gata să dau 1,3 milioane pe Nistor, nu e o ofertă bună? Şi cînd batem palma pentru el, dau şi o jumătate de million, datoria de la Chiricheş. O pot plăti oricînd, dar sînt gata să o achit acum", a zis Gigi.

Viera, cu un pas în Turcia
Un alt fotbalist dorit de finanţatorul roş-albaştrilor, Ousmane Viera, e ânsă din ce în ce mai departe de Steaua. Fundaşul central de 26 de ani i-a anunţat pe şefii Pandurilor că vrea să plece în străinătate la finalul sezonului, cînd îi expiră angajamentul.

"Ne-a spus că în România vrea să joace numai la Pandurii. Noi i-am propus prelungirea contractului, dar alegerea e doar a lui. Din ce ne-a spus, cea mai bună ofertă pe care a primit-o ar fi din Turcia", a spus Condescu.

Totuşi, Gigi crede că-l poate convinge pe ivorian să vină la Steaua: "Îl aştept să vină să vorbesc direct cu el. Jucătorul e liber, Condescu nu mai are nici o treabă".

La mîna Anamariei
Impresarul lui Ousmane Viera e Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Astfel, după ce în urmă cu o săptămînă Becali a anunţat că el consideră că femeile n-au ce căuta în fotbal şi că nu vrea să negocieze cu ele, acum finanţatorul trebuie să treacă peste principiile sale dacă vrea ca ivorianul să vină la Steaua. "A vorbit Anamaria cu Viera, i-a spus că îl vreau, chiar a şi negociat pentru mine. I-am spus că nu-mi place asta, nimeni nu discută în locul meu cu jucătorii!", a punctat patronul din Ghencea.

"Cu Becali am vorbit acum trei zile despre Nistor, ne-a făcut o ofertă oficială. I-am transmis că vom mai discuta la finalul sezonului. Dacă mergem în cupele europene, nu pleacă nimeni" (Marin Condescu, preşedinte CA Pandurii)

"Condescu era om serios pe vremuri, dar văd că nu mai e. A promis că vine la Bucureşti, nu a venit. Cum să dea Malaga 1,6 milioane pe Nistor? Poate de lei, nu de euro" (Gigi Becali, patron Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Bourceanu îşi vrea golul din derby
Căpitanul Stelei, Alexandru Bourceanu, a fost extrem de nemulţumit după ce arbitrul Sebastian Colţescu nu i-a acordat lui golul marcat în meciul de pe Giuleşti, contra Rapidului 1-1, considerînd că Octavian Abrudan a marcat în proprie poartă. "Pentru mine, care marchez destul de rar, fiecare gol este extrem de important şi este normal să mă afecteze asta. Sper să se facă ceva şi să mi se dea înapoi golul, mai ales că nu am în fiecare zi ocazia să marchez în Giuleşti", a spus Bourceanu pentru Fanatik.

Nu se tem de incidente
Dumitru Dragomir a anunţat că Steaua poate primi trofeul din partea LPF chiar la partida cu Dinamo şi nu se teme de eventualele incidente: "Steaua poate primi trofeul de campioană cu Dinamo. Nu vor fi probleme la meci. Ar fi fost dacă Dinamo era mai aproape în clasament, dar aşa, Dinamo este la distanţă mare, nu mai contează. Nu va fi un stadion plin de dinamovişti, ci vor fi jumătate şi jumătate. Poate vin chiar mai mulţi stelişti, nu contează că au doar 3.000 de bilete, se duc la case şi cumpără, că nu-i verifică nimeni".

De mîine bilete la case
Suporterii stelişti pot cumpăra începînd de mîine de la ora 10:00 bilete pentru meciul cu Pandurii de vineri, de la casele de bilete ale stadioanelor Ghencea, respectiv Arena Naţională. Joi, casele vor fi deschise pînă la ora 19:00, iar vineri pînă la startul meciului, 19:45. Pînă ieri se achiziţionaseră 6.000 de bilete, preţurile acestora fiind între 10 şi 15 lei la peluze, 20 şi 30 la tribuna a II-a şi 75 şi 150 de lei la tribuna VIP.

INBOX:
- Laurenţiu Reghecampf şi-a lăsat pentru două zile jucătorii sub comanda preparatorului fizic Thomas Neubert şi a plecat în Spania pentru a vedea pe viu semifinala dintre Real Madrid şi Borussia Dortmund.
- Alexandru Chipciu este suspendat pentru meciul de vineri seară, contra Pandurilor, după ce a încasat al 7-lea cartonaş galben, în remiza cu CFR Cluj.
- Florin Gardoş dorea să sărbătorească titlul în Gruia: "Am fi vrut să cîştigăm la CFR, să fim deja campioni, dar trebuie să recunoaştem că am pierdut destule puncte în deplasare".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1745flo
1745flo  •  01 Mai 2013, 13:15

nici Stuttgart nu auzise de Maxim... iar asta nu l-a impiedicat pe oier s-o ia in barba!

alpin
alpin  •  01 Mai 2013, 11:31
Postat de vaalah pe 01 Mai 2013, 08:48

Toti romanii iti dau jet cald pe clubul sintetic al mafiei politice maghiare din Gruia Kolozsvari Vasutas Sport Club si pe trompetele lor platite : Ceangaul Labin si ciortanul maghiarizat gabor Shezarica .

Tot idiot si de 1 mai?! Fa si tu o pauza, sa se bucure si alt prost-elist de titlul de cel mai prost maroniu al zilei!!!

nino
nino  •  01 Mai 2013, 10:17

Iar vorbeste idiotenii cum vorbea si in cazul lui Maxim.Si va ramane cu ele.Nistor va pleca afara cum a facut si Maxim dac nu va actiona mai prompt.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează