FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Negocieri între Iancu şi Becali: "Mariane, m-ai păcălit prea mult!" :)

Marian Iancu, în dialog cu patronul CFR-ului, Arpad Paszkany
Marian Iancu, în dialog cu patronul CFR-ului, Arpad Paszkany

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 20:36

Gigi Becali a dezvăluit un dialog pe care l-a purtat cu Marian Iancu în privinţa unor noi transferuri efectuate între Steaua şi Poli Timişoara. Finanţatorul din Ghencea i-a bătut obrazul lui Iancu, pentru că acesta din urmă i-a dat mai multe "ţepe" lui Gigi Becali, prin transferurile unor jucători ca Szekely, Emeghara sau Pleşan.

"Am vorbit iar de transferuri cu Iancu şi i-am zis: «Mariane, m-ai păcălit prea mult!». Păi, Pleşan a costat 1,3 milioane, Emeghara m-a costat 1,5. I-am zis că trebuie să mai lase şi el din pretenţii. El mi-a cerut 2,5 milioane de euro pe Pantilimon. Cum să-i dau atîţia bani?

Tătăruşanu eu zic că e puţin mai bun decît Pantilimon şi d-aia am cerut bani mulţi pe el. Am avut ofertă de 2,2 milioane de la Napoli şi am refuzat. Eu caut să vînd merele, să cumpăr pere şi să-mi rămînă şi mie nişte bani în buzunar, nu?

Dacă nu îl ia un prieten d-al meu pe Goga, îl iau eu. L-am propus pe Goga unui prieten, pe nume Ioan Niculae (Astra). Mi-a zis că vrea să-l ia şi i-l las lui. Goga este printre cei mai buni atacanţi din România. Iancu cere un milion pentru el, dar cred că-l lasă şi la 700.000", a spus Becali la sportro.

Playtech: BOMBĂ! Simona Halep cumpără tot în România. Prețurile au explodat acum, vecinilor nu le-a venit să creadă


Comentarii (9)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Iunie 2011, 12:26

Cu ocazia asta am aflat ca Skely a venit la Steaua de la Timisoara. Puteam sa jur ca a venit de la Galati. Ma rog, voi + ciobanul stiti cel mai bine, nu-i asa?

zidane92
zidane92  •  22 Iunie 2011, 11:22

asta spune multe de la timisoara au venit la dinamo andrei cristea si torje cei mai buni jucatori si sufletul lui dinamo in ultimele 2 sezoane de la poli la steaua au ajuns numai petarde:plesan,emeghara sau bonfim doar banel fiind un transfer reusit asta explica cum cheltuind zeci de milioane becali a avut performante minime la steaua

redsef2005
redsef2005  •  22 Iunie 2011, 09:54

"Iancu i-a dat mai multe "ţepe" lui Gigi Becali, prin transferurile unor jucători ca Szekely, Emeghara sau Pleşan". MULTE INAINTE! Gigi nu se invata minte, pentru asta i-ar trebui creier...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează