FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Negocieri la singe pentru Tibi Balan si Dacian Varga

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2007 00:00

Rapidistii confirma interesul pentru Balan si Varga. "Sint foarte buni", ii caracterizeaza Bergodi pe cei doi "studenti"

Transferurile lui Tiberiu Balan si Dacian Varga ar putea sa repete scenariul dupa care Mazilu si Lazar au ajuns vara trecuta in Giulesti. Ce inseamna asta? Surse autorizate sustin ca Vasile siman e dispus sa astepte definitivarea tranzactiei pina dupa startul sezonului din Liga I.

Presedintele Sportului se gindeste ca astfel ar putea profita de un eventual start ratat al alb-visiniilor, obtinind un pret mai bun pentru jucatori. La fel s-a petrecut vara trecuta. "Pentru ca Griffiths nu a confirmat asteptarile, m-am implicat si i-am adus pe Mazilu si pe Lazar", a explicat atunci Copos. Internationalii Sportului au ajuns in Giulesti dupa startul sezonului, pentru 1,5 milioane de euro, procente din transferuri ulterioare, plus doi jucatori la schimb. Nicolae Manea, secretarul general al Rapidului, sustine ca "sint discutii pentru jucatori, dar Vasile siman negociaza la singe". Bergodi ii asteapta si el: "Imi convine lotul de acum, dar jucatorii care vor intari acest grup, cum sint Balan si Varga, sint foarte buni".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close