FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Negocierile dintre Valerii Moraru şi Cristina Andronache s-au încheiat » "Totul depinde acum de avocaţi"

Valerii Moraru
Valerii Moraru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 15:48

Omul de afaceri moldovean, Valerii Moraru, a avut astăzi o discuţie cu administratorul judiciar al clubului giuleştean, Cristina Andronache, privind preluarea clubului.

După aproximativ două ore de discuţii, Valerii Moraru, împreună cu actualul patron al Rapidului, Adrian Zamfir, au părăsit biroul administratorului judiciar.

"Eu am făcut oferta. Totul ţine acum de avocaţi. Sper ca luni, cel mai tîrziu, să se rezolve. Nu mă puteţi numi încă patronul Rapidului", a declarat Moraru pentru reporterii DolceSport.

Conform DolceSport, Adrian Zamfir a avut o discuţie cu jucătorii pentru a-i asigura că negocierile cu Angelo Massone sau Valerii Moraru vor ajunge la bun sfîrşit. Fotbaliştii ar prefera ca echipa să fie preluată de către omul de afaceri moldovean.

Valerii Moraru deţine companiile Azuga Waters şi Perla Covasnei şi a promis că va vira în contul clubului suma de 500.000 de euro acum, urmată de încă o jumătate de milion înainte de retur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
rossone.ro
rossone.ro  •  24 Iulie 2014, 07:24

o singura echipa ar fi ideala pentru capitala - ROSSONERO BUCURESTI ce sa cauti in depoul de vagoane pe stadionul ala mic COPIE DAR IN MINIATURA dupa ARSENAL stadium "In 1936 sub patronajul Asociației culturale și sportive C.F.R.2 ani mai târziu este încheiată construcția, dând echipei Rapid o copie mai mică a „Potcoavei” din Londra a echipei Arsenal._ Puteau macar sa-l faca pe stadionul Grivita de la Domeni mai la lumina nu sub umbra unui pod dincolo de caile ferate .. _ Rapid e un nume comun s-a folosit in industria auto la inceputul secolului trecut, Rapid Viena e originalul in fotbal, desi mai exista Rapid Athene 1925 in Norvegia, Colorado Rapids 1996 asta tot de austrieci..

rossone.ro
rossone.ro  •  24 Iulie 2014, 07:03

:)) 6.tigan Denumire folosita pentru jucatorii sau suporterii echipei Rapid Bucuresti

rossone.ro
rossone.ro  •  24 Iulie 2014, 07:02

conform 123urban.ro 1.t!gani Porecla data suporterilor echipei Rapid Bucuresti si echipei Rapid de catre suporterii echipelor adverse (in special Dinamo si Steaua).

Vezi toate comentariile (48)
Comentează