FOTBAL  »  Superliga  »  INSOLVENȚĂ

Negoiță a dat cea mai importantă veste: "Dinamo va juca în Europa! Am lămurit tot"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 17:17

Finanțatorul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, este optimist în ceea ce privește șansele "câinilor" de a participa în cupele europene în sezonul viitor.

Dinamoviștii încă așteaptă ca UEFA să se pronunțe în privința situației clubului, după ce Dinamo a ieșit din insolvență în luna septembrie a anului trecut.

"Dinamo va juca în Europa. Am lămurit ce era de lămurit și domnul Traverso a spus: «Domne, v-ați făcut treaba de facto. Sunteți ok»", a declarat Negoiță pentru Dolce Sport.

"În mod normal ar trebui să se întâmple, în sensul de a primi licența de a juca în Europa. Noi am făcut treaba, ne-am făcut plățile mult înaintea termenului care era. Asta e ceea ce contează, restul sunt chestiuni discutabile. Până la urmă, nu a ținut de noi, a ținut tot de o birocrație româneasca, la fel ca Arena Națională și altele", a mai adăugat finanțatorul grupării din Ștefan cel Mare.

Andrea Traverso este președintele comisiei de licențiere și fair play financiar al UEFA.

Viorel Duru, directorul Administrației de Licențiere al FRF, a declarat în urmă cu câteva zile că procedura în cazul lui Dinamo ține doar de UEFA.

"Evident că, dacă am primi un răspuns de la UEFA că sunt eligibili, nu am putea spune noi că nouă ni se pare că nu. Nu este competiția noastră, este competiția UEFA. Dacă UEFA spune, scrie negru pe alb, Dinamo poate participa în competițiile europene începând cu sezonul 2016-2017 evident că lucrurile se deblochează, dar noi nu am primit o asemenea scrisoare de la UEFA" Viorel Duru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (239)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 Martie 2016, 11:50

IAR INTRA TROLII SI CLONELE DE O MIE DE CONTURI SI LOVESC IN STELUTA SAU CEL PUTIN ASA CRED EI,NUMAI ABERATII,BLALBLABLABA MINCIUNI,ETC,NOROC ,ALTE BALIVERNE ??? PAI STEAUA RAMANE CAMPIOANA EUROPEI,VOI VISATI,NICI MACAR IN GRUPE NU ATI AJUNS NICIODATA CATELUSI DUSISI !in mod normal,dinamo trebuia desfiintata pt datorii de 19 milioane de euro la stat,din care a platit maxim 1,o rusine nationala,de ce sa ne ia noua din banii nostri pt rusinea Europei dinamo!!!!!!!!!!!!!!VAI DE PARLITII FCDBISTI ,CU ALEA LE-A RAMAS SA SE LAUDE CA AU SCOS SI EI PE UNII,DAR ATAT,IN REST LEMN SI PIETRE :))) PESCARII VA ASTEAPTA IN PRELIMINARII !

aldo_m
aldo_m  •  17 Martie 2016, 11:49

sa raspundem inteligentilor pai daca fcsb joaca in europa o face pe blat ca palmareul stelei e la armata si fcsb e echipa nou infiintata deci TREBUIE RETROGRADATA si nu are drep de joc in europa asta pt cei care vorbesc de paiul de la dinamo si nu se gandesc inteligenti la barna de la fcsb

1714399175497394
Laur Cristian  •  17 Martie 2016, 11:19

Rusine mila asta doresc toti conducatorii din fotbal rezultate zero. Ce sa cautam in europa mai bine infintam noi o cupa ,, Cupa Insolvente" .

Vezi toate comentariile (239)
Comentează