FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă a făcut apel la suporteri: "Comportaţi-vă civilizat"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 29 octombrie 2013 16:45

Ionuţ Negoiţă le-a mulţumit suporterilor printr-un mesaj mostat pe site-ul clubului pentru ataşamentul arătat faţă de echipă, lansînd totodată un apel către aceştia să aibă un comportament civilizat astfel încît clubul să evite sancţiuni din partea LPF şi FRF.

"Prezenţa din ce în ce mai numeroasă a fanilor noştri la stadion, pe teren propriu sau în deplasare, reprezintă cel mai important obiectiv în această etapă de reconstrucţie şi formare a unei echipe competitive. Am suferit suficient în ultimii ani pe plan intern şi european.

Mă bucur cînd văd că Dinamo conduce în clasamentul suporterilor! Am mai spus-o, împreună cu fanii sînt convins că vom reuşi să revenim la performanţele aşteptate de toată suflarea dinamovistă. Urmează în această săptămînă încă două meciuri pe teren propriu, cu Chindia Tîrgovişte în Cupa României şi cu FC Braşov în campionat. Este foarte important să fim alături de echipă, de tot ce înseamnă Dinamo.

Toată suflarea dinamovistă trebuie să înţeleagă însă ultimele reglementări FIFA şi UEFA. Fac un apel la toţi susţinătorii noştri să aibă un comportament civilizat, demn de locul ocupat în clasamentul prezenţei suporterilor la meciuri, pentru a evita sancţiuni împotriva tuturor dinamoviştilor, fani, echipă, club.

Ar fi păcat să jucăm acasă cu porţile închise sau în deplasare fără fani, în aceste momente în care toţi suporterii sînt alături de Dinamo!", este mesajul acţionarului majoritar Ionuţ Negoiţă pentru susţinătorii dinamovişti.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gymd
gymd  •  29 Octombrie 2013, 17:52
Postat de conasu_boeru pe 29 Octombrie 2013, 17:08

Sunt convins ca in iarna va aduce 2-3 jucatori de valoare pentru ca a vazut ca, cu ce avem acum mai mult nu se poate !

si eu tot asa cred, a si zis public ca la iarna procesul de reconstructie va continua, deci va aduce alti, probabil cei care au avut sanse si nu le-au fructificat vor fi pe duca :)))))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Octombrie 2013, 17:08
Postat de gymd pe 29 Octombrie 2013, 17:01

Si noi te rugam sa bagi bani in jucatori :)))))

Sunt convins ca in iarna va aduce 2-3 jucatori de valoare pentru ca a vazut ca, cu ce avem acum mai mult nu se poate !

gymd
gymd  •  29 Octombrie 2013, 17:01

Si noi te rugam sa bagi bani in jucatori :)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează