FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă i-a fixat obiectivul lui Stoican: "Ţinînd cont că sîntem în reconstrucţie, locul ăsta e perfect!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 octombrie 2013 21:14

Acţionarul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a anunţat obiectivul lui Flavius Stoican pentru acest sezon.

"Ţinînd cont de etapa de reconstrucţie în care ne aflăm, într-o oarecare măsură sînt mulţumit de el, dar mai avem mult de lucrat.

Avem obiectiv locul 5 pînă în iarnă şi locul 4 la finalul sezonului. Am jucat cu toate echipele grele, cele din top, avem toate şansele să terminăm pe acel loc.

Decît să ne lăudăm că luăm primul loc şi să terminăm pe 6, eu prefer să nu mă hazardez în declaraţii şi să obţinem mai mult decît ne aşteptăm", a spus Ionuţ Negoiţă, în direct la Fotbal Club, pe Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
iozelejnik
iozelejnik  •  31 Octombrie 2013, 11:24

rezultatele,vor veni cand vei avea jucatori de valoare ( sa te auto accidentez,i cazand pe minge,e de tot rasul)si un antrenor pe masura!Fara sume consistente bagate in echipa,nu vor face nimic,va dainui aceeasi AGONIE!....

alexbibirica1
alexbibirica1  •  31 Octombrie 2013, 10:43

omu' viseaza ... locul 5 ... auzi si tu la el :)) securistule ... nu o sa depasesti niciodata in clasament pe cefere ,pandurii , astra , petrolul ...

englezu
englezu  •  31 Octombrie 2013, 07:18

Altul este obiectivul "taranului", nicidecum fotbalul ! Daca iese si de aici ceva, e foarte bine, ar fi un un fel de bonus. Vom trai si.... ne vom convinge ! Pacat.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează