FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă joacă rolul lui Moş Crăciun: a plătit 300.000 de euro pentru salariile dinamoviştilor

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 decembrie 2012 18:05

Ionuţ Negoiţă a plătit azi partea lui, o treime adică, din salariile restante ale jucătorilor. Mai exact, acţionarul a achitat 300.000 de euro în conturile fotbaliştilor, achitîndu-şi partea sa din drepturile ce trebuiau plătite roş-albilor.

Dănciulescu şi compania pot spera că-şi vor recupera banii în perioada imediat următoare, mai ales că Negoiţă s-a ţinut de cuvînt, după ce le promisese acest lucru băieţilor, săptămîna trecută. Iar zilele următoare, acţionarii se vor reuni pentru a discuta despre soarta grupării şi despre intenţia lui Dragoş Săvulescu de a părăsi pe Dinamo.

La Dolce Sport, Negoiţă a vorbit şi despre discuţiile pe care le-a purtat cu Nicolae Badea despre aducerea de capital la club: "Am făcut o propunere clară, acum vreau să văd ce va fi. Domnul Badea nu s-a arătat prea încîntat să aducă mai mulţi bani la Dinamo, în nici un fel! Nu ştiu, poate propunerea mea nu e interesantă, poate am vorbit singur".

"Nu putem vorbi de un an bun, sîntem pe un dezonorant loc 7, o problemă serioasă, sper să existe înţelepciunea necesară să se deblocheze. Jucătorii să stea liniştiţi de Sărbători, vor avea bani. Cel puţin partea mea. Îmi doresc să aibă toţi banii"
Ionuţ Negoiţă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
alexa.09
alexa.09  •  13 Decembrie 2012, 12:33

Domnul Negoita s-a tinut de cuvant si a achitat o parte din salarii. Dinamovistii aveau nevoie de bani, au familii si vin sarbatorile. Astazi expira termenul de 14 zile pe care l-a oferit celorlalti actionari. Sper sa ia cea mai buna decizie pentru viitorul clubului. Ionut Negoita este un om serios,diplomat si plin de initiativa. Cred ca a fost o alegere buna ca a venit la Dinamo. Incet-incet, va castiga si fanii de partea lui. In urma unor investitii considerabile,va putea avea si profit prin performanta. Dar, gandul mi se duce departe. Trebuie sa o luam treptat. Intai transferuri bune iarna aceasta, apoi o pregatire fizica buna si castigarea a cat mai multe puncte.

walhalla
walhalla  •  13 Decembrie 2012, 10:33

Da' Mos Teleaga cand are de gand sa vina cu banii ? Bai jena comunista da-le banii jucatorilor !

lysergide
lysergide  •  13 Decembrie 2012, 00:25

Ce rade Alexe....e fericit.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează