FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță le-a transmis un mesaj dur jucătorilor de la Dinamo: "Văd bătaie de joc din partea unora! Vreau să afle și ei ceva"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 23:21

Ionuț Negoiță a criticat atitudinea unora dintre jucători, la finalul partidei pierdute de Dinamo cu Concordia Chiajna, scor 0-1.

"Avem un lot peste ce am avut până acum, avem condiții foarte bune, suntem peste orice club din România, avem salariile la zi, de un an și jumătate nu s-a întârziat cu salariile. Văd bătaie de joc din partea unora, se mlțumesc cu puțin. Avem rezultate, fac eforturi. Nu avem, nu am de ce să mai fac eforturi și vreau să-i anunț pe această cale că s-a dus cu liniștea. 

Cu excepția lui Mevlja, care a vrut să plece, am păstrat cei mai buni jucători. Nu vi se pare stupid că pierdem puncte cu cele mai proaste echipe? Cu echipele bune știm să jucăm fotbal. Nu se poate să fim noi bătaia de joc a unor echipe care nu au valoare", a spus Negoiță la Digi Sport.

 El a acuzat și arbitrajele și susține că delegările de la anumite meciuri au fost făcute în condiții ciudate.

"Văd delegări foarte dubioase. În ultimele cinci meciuri, s-au luat decizii împotriva noastră. Mi se pare ciudat ca șeful delegărilor este cine este (n.r. Kyros Vassaras), mi se par foarte multe lucruri ciudate". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
469386039881066
Deni Denisa  •  25 Septembrie 2016, 13:05

Nu s a referit la vassaras ci la deaconu ,*** lui becali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

696253093853906
Ghita Florin  •  25 Septembrie 2016, 10:03

Mesajul dur ar fi trebuit adresat panglicarului palavragiu Andone,antrenor de doi bani dar si lui insusi care l-a indepartat pe unul din cei mai buni antrenor,Rednic

travka
travka  •  25 Septembrie 2016, 09:46

doar Mevlja? pai si Anton? Bicfalvi? Pulici? cu astia ce ai facut neputinta? Cerniauskis? hai neputinta tu pentru noi sigur vei fi Moraru 2 =)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează