FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă nu mai vede nici o soluţie de împăcare cu Nicolae Badea: "Mi-e imposibil să lucrez cu el"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 decembrie 2012 17:51

Ionuţ Negoiţă se gîndeşte foarte serios la retragerea din acţionariatul lui Dinamo deşi a venit doar de cîteva luni în grupul conducătorilor din Ştefan cel Mare. Motivul? Nu poate lucra cu Nicolae Badea.


Negoiţă susţine că îi este imposibil să mai colaboreze cu Badea: "Eu ştiu ce am de făcut şi mă poziţionez în funcţie de situaţie, ştiu să mă adaptez. Nu îmi e foarte greu să lucrez cu domnul Badea, mi-am dat seama că îmi e imposibil. Sînt doar două variante, să rămînă domnul Badea, pentru că oricum este acolo, sau să accepte propunerea mea. Propunere care a şi expirat de vreo săptămînă. Nu ştiu ce vrea, întrebaţi-l pe dînsul. Deocamdată e incertitudine.

Eu am spus mă adaptez, nu mai dau bani sub nici o formă într-un sistem perdant pentru Dinamo şi vedem ce se mai întîmplă. Cine are frîiele lui Dinamo va răspunde şi pentru eventualele eşecuri. Sunt optimist în ceea ce priveşte Dinamo, dar nu vreau să spun pe ce termen, pentru că ar putea fi pe un termen lung sau mediu. Dinamo este într-o situaţie în care are nevoie de mulţi bani şi de o reformă. Dacă aceste două lucuri nu se fac e o problemă mare", a declarat Negoiţă.

Acţionarul dinamovist speră ca societatea să nu ajungă în insolvenţă aşa cum s-a întâmplat cu Rapid, considerînd că tot Nicolae Badea este cel care ar trebui să găsească o soluţie: "Din punctul meu de vedere, Moş Crăciun a venit pentru jucători şi pentru angajaţii clubului. Eu am încercat să-mi rezolv toate obligaţiile pe care le am faţă de club. Nu am avut acea întâlnire cu ceilalţi acţionari din păcate, vom vedea pe viitor ce se va întîmpla

Eu sper să nu se ajungă la insolvenţă, este domnul Badea care are frîiele în mâini şi sper să găsească o soluţie. Eu voi rămâne la Dinamo în orice condiţii, voi face tot ce pot pentru a rezolva problema lui Dinamo. Care va fi deznodămîntul vom vedea, sunt mai multe variante, unele dezavantajoase pentru Dinamo, sper să nu se ajungă la acele variante. Să fie una cît mai uşor de trecut şi să nu afecteze şi să nu retrogradeze clubul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
valentino_84
valentino_84  •  21 Decembrie 2012, 04:36

Pleaca OAKIII!!!!!!!!!!!!!nu ajunge cat rau ai facut la acest club??????ce vrei,sa vezi dinamo in liga a 3a????gata ajunge ai tras la greu pe club,ai facut bani,ti-ai facut reclama,ce mai vrei???sau ai ordin de la fratii tai de gradul 33 sa distrugi dinamo????

cata_leo_dinamo
cata_leo_dinamo  •  20 Decembrie 2012, 23:43

Domnu Badea sa se duca cit mai departe sa ne lase in pace,daca am ajuns sal regret pe vasile ,borcica si pe omul negru e nasol oameni astia au bagat baniii multi si noi iam injurat,nu meritau una ca asta ,macar Negoita ne spune ca ne salveaza mai am vorba sa va spun mai stelutelor sa nu rideti de noi ca Dumnezau nu dorme si osa va dea un pumn in bot.

dodododo74
dodododo74  •  20 Decembrie 2012, 22:21

Badea a distrus clubul asta ,pana acum cativa ani DINAMO era printre cele mai bune echipe din ROMANIA,asta a distrus clubul ,,pleaca ba ca ti-ai facut reclama la greu mai vrei si bani ...de unde bani ca tu ai adus clubul in situatia asta

Vezi toate comentariile (25)
Comentează