FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Negoiță primește asigurări: "Badea nu se mai întoarce niciodată la Dinamo"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 11:07

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, susține că datoria pe care Ionuț Negoiță o are față de Nicolae Badea nu va afecta clubul și nu crede că Badea va mai reveni la gruparea din Ștefan cel Mare.

"Datoria de două milioane de euro a lui Ionuț Negoiță către Nicolae Badea este personală, nu a clubului, deci clubul nu are de suferit. E o acțiune civilă comercială, în judecată sunt domnul Badea și domnul Negoiță.

Cei doi domni stau de vorbă, știu că există dialog și nu sunt probleme. Nicu Badea a spus că nu se mai întoarce niciodată la Dinamo. Sigur, speculații se pot face multe, dar a spune e ușor, a rezolva ceea ce spui e mai dificil. Domnul Negoiță a zis corect, atunci când a spus: «Clubul Dinamo e al meu»", a spus Anghelache la TV Digi Sport.

Ionuț Negoiță e obligat să-i plătească fostului acționar dinamovist Nicolae Badea suma de 2 milioane de euro, după o decizie defintivă a Curții de Apel. Badea l-a acţionat în instanţă pe Negoiţă pentru datoria ce datează din momentul cedării lui Dinamo, de acum aproape patru ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
fangigi
fangigi  •  03 Februarie 2017, 19:32

Si gigi a dat asigurari ca nu mai vrea la mititica!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Februarie 2017, 18:06

declaratia lui mos teaca a fost facuta acum 6 zile. ca de obicei, ultimii care o redau sunt gesepenii. in rest sunt prea ocupati cu ''noua ne pasa de sport'' si cu fabrica de cancanuri, imbarligaturi fagotice si echilibristici falsificatoare.

khal_37
khal_37  •  03 Februarie 2017, 17:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Unde este juristul dinamovistilor talpan sa confirme?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează