LIGA 1    •   DINAMO

Negoiță, pus la zid de o glorie: "Sunt foarte revoltat. Ne-am pierdut identitatea, Dinamo nu mai e Dinamo"

Ionel Augustin // FOTO: Cristi Preda

Ionel Augustin // FOTO: Cristi Preda

Duminica, 15 Iulie

Gloria dinamovistă Ionel Augustin (62 de ani) a criticat în termeni duri situația de la Dinamo și l-a pus la zid pe finanțatorul Ionuț Negoiță.



"Sunt foarte revoltat, dar nu mă exteriorizez. Ne-am pierdut identitatea! Modul în care echipa se exprimă...Dinamo nu mai e Dinamo. Sunt foarte nemulțumit de modul în care se manageriază această echipă. E foarte greu ca Dinamo să mai revină la nivelul la care a fost.

Politica e foarte proastă, se aduc fără experiență din Liga a 2-a și Liga a 3-a. Când faci asta, joci ca o echipă de Liga a 2-a sau a 3-a", a spus Ionel Augustin, la TV Telekom Sport.

Ionel Augustin a jucat pentru Dinamo între 1974 și 1985, perioadă în care a reușit 87 de goluri în 267 meciuri. Cel poreclit "Oneață" a cucerit 4 titluri și 3 Cupe în "Ștefan cel Mare".  

În prezent, Ionel Augustin se ocupă, alături de Marin Dragnea, de CS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea din Liga a 4-a. În 2013, Augustin a fost scouter la echipa lui Ionuț Negoiță, dar aventura lui la Dinamo nu a durat prea mult. 

Vezi și:  Analiză tranșantă a unei legende despre situația de la Dinamo: "Nu poți să ai pretenții"

Comentarii (18 ) Adaugă comentariu

conasu_boeru  •  15 Iulie 2018, 23:08

Oneață. nu vrei să iei tu echipa și să o duci pe ....”culmile gloriei” ? Te costă vreo 200 0000 pe lună ! Când Negoiță ti-a dat un salariu, a fost bun , nu ? Acum ce faci ? Eu nu îi înțeleg pe oamenii ăștia care critică dar nu vin cu vreo soluție ! Dacă Negoiță ar fi avut bani mai mulți ar fi investit mai mult cu siguranță ! Asta e situația până vom avea un alt investitor !

rocky2  •  15 Iulie 2018, 17:38

Postat de sibelius pe 15 Iulie 2018, 15:57

Nu erau bani multi, dar erau alte avantaje(grade, studii, locuri de munca etc.)

Am un prieten care acum mai bine de 10 ani era junior de mare perspectiva la Steaua antrenata de Radu Troi, sau Motoreta pt cunoscatori. A fost chiar capitanul echipei, cu turnee prin toata Europa. Doar ca titulari erau cu precadere copiii de generali, iar el neavand tatal general, incet incet a fost nevoit chiar sa renunte. Acum spune ca a ramas doar o amintire trista acea perioada...

alexbibirica1  •  15 Iulie 2018, 17:23

sectiile de fotbal ale ministerelor (mapn & mai) sunt sectii de fotbal amator ... nu au nicio legatura cu echipele din Liga 1 LPF. nu sunt "dinamo"sau "steaua" , au palmares 0 .

Vezi toate comentariile (18)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase