FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță s-a enervat și amenință: 500.000 € sau în afara lotului!

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2017 09:00

Negoiță amenință FCSB-ul că nu va mai ceda ca în cazul lui Gnohere, când a acceptat într-un final 250.000 € de la Becali.

Steliștii discută constant prin Anamaria Prodan cu Adam Nemec, care în iarnă intră în ultimele șase luni de contract cu "câinii".

Conform surselor Gazetei din anturajul lui Ionuț Negoiță, informația a ajuns la urechile finanțatorului dinamovist, care și-a avertizat colaboratorii de la RIN, fiind alertat de ezitările internaționalului slovac în ceea ce privește prelungirea angajamentului scadent în vară: "Nu mai accept să ne umilească Becali cum a făcut cu Gnohere. Atunci am cedat și am acceptat 250.000 €, acum nu mai accept. Pot să discute cu Nemec, dar dacă îl vor din iarnă, să ne livreze jumătate de milion de euro ori fotbalistul va fi păstrat până la finalul acordului cu noi. Dar nu va mai juca niciun minut și îl vor lua în vară ieșit din formă!".

11.000 €câștigă Nemec lunar la Dinamo în acest moment. Oferta de prelungire este cu 3.000 € mai mult

Cu "Bizonul" a cedat

Mutarea lui Harlem Gnohere la FCSB a fost un adevărat fiasco în ianuarie. "Câinii" i-au propus prelungirea contractului și mărire de salariu, însă atacantul francez a refuzat constant discuțiile, fiind înțeles la nivel verbal cu clubul lui Becali, deși legal nu avea voie. Mânia lui Negoiță l-a trimis pe Gnohere în Liga a 3-a, la Dinamo II. Într-un final, după aproximativ trei săptămâni, a cedat și a acceptat oferta de 250.000 de euro pe jucător. 

16.500 €este salariul pe lună oferit de Becali lui Nemec pentru a "trăda" echipa alb-roșie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
khal_37
khal_37  •  10 Octombrie 2017, 20:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baddog2
baddog2  •  10 Octombrie 2017, 17:51
Postat de dinamo_fan pe 10 Octombrie 2017, 12:59

Gnohere era Gnohere, Nemec e jucator de nationala cu pretentii la turneele finale, titular, care da goluri si pase de gol. Nemec nu are cum sa plece de la Dinamo fara 2 milioane asa ca Negoita ar fi bine sa-i mareasca salariul.

Ai probleme serioase de logica.Jucatorul are 32 de ani nu mai e la prima tinerețe, că cineva sa plătească 2 mil ar trebui că Nemec sa marcheze 15-20 de goluri pe sezon.Iar marea problema ar fi că jucătorul intra in ultimile 6 luni in ianuarie și poate semna cu oricine in acest fel va primi și o suma destul de mare la semnătură.

888384931298908
Cebuc Marcel  •  10 Octombrie 2017, 15:16

Bakunin, dacă ar durea prostia tu ai fi pe la reanimare!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează