FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță și-a făcut dușmani printre dinamoviști: "Mi se pare rușinos să faci așa ceva"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2015 19:22

Ciprian Marica, atacantul celor de la Konyaspor, l-a criticat pe Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, după ce acesta l-a acuzat pe Ștefan Bărboianu de blat și a pierdut procesul. Oficialul "cîinilor" a fost suspendat 8 luni de Comisia de Disciplină a FRF.

"Mi se pare rușinos să acuzi pe cineva de blat atîtat timp cît n-ai dovezi. Aceste lucruri n-au ce căuta în fotbal. Dacă aduci acuzații fără dovezi, trebuie să plătești. Nu e normal să aduci prejudicii de imagine unui om fără să aduci și argumente", a spus Marica la Digisport.

...despre starea sa de sănătate: "Am terminat primul cantonament și sînt bine în aceste momente. Mă antrenez normal cu echipa. Sper să nu mai am probleme și să răspund convocărilor echipei naționale".

Citește AICI mai multe detalii despre suspendare primită de Ionuț Negoiță

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
sdoru
sdoru  •  17 Iulie 2015, 10:18

Sincer si mie mi-ar fi rusine ca atacant sa am marcate 10 goluri pentru echipele de club care m-au platit timp de 5 ani!!!!Marica ar trebui sa-si vada lungul nasului deoarece ca fotbalist nu conteaza si nu cred ca a contat vreodata!Daca nu era Lucescu Mircea, acest pamfletar al fotbalului pe nume marica era doar un simplu jucator!Oricum nu are valoare fotbalistica fapt demonstrat la echipele de club la care a activat dupa plecarea de la Sahtior! Ps. MARICA CIOCU MIC!

mariuspuma2009
mariuspuma2009  •  16 Iulie 2015, 21:27
Postat de Niculae Blaga pe 16 Iulie 2015, 20:26

NEGOITA CEL MAI MARE DUSMAN AL TAU SI LATRAU ESTE STIUCAN

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1429283900726653
Niculae Blaga  •  16 Iulie 2015, 20:26

NEGOITA CEL MAI MARE DUSMAN AL TAU SI LATRAU ESTE STIUCAN

Vezi toate comentariile (7)
Comentează