FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă trage un semnal de alarmă: "Dacă pînă vineri nu plătim datoriile, riscăm să intrăm în insolvenţă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 decembrie 2012 16:37

Acţionarul dinamovist, Ionuţ Negoiţă, trage un semnal de alarmă şi spune că dacă datoriile nu vor fi plătite pînă vineri, clubul riscă să intre în insolvenţă, fiind în aceeaşi situaţie ca Rapid.

Oficialul lui Dinamo spune că el a plătit o parte din salariile jucătorilor, cea care îi revine, însă restul este aşteptat să vină din partea lui Nicolae Badea.

"Dinamo trebuie să plătească datoriile pînă vineri dacă nu riscă să intre în insolvenţă. Atenţie, mai sînt 48 de ore. Jucătorii mai au de primit banii pentru încă două luni. Eu mi-am plătit partea, mai mult nu pot face. Am încercat să rezolv totul calm, fără scandal, dar se pare că nu înţelege nimeni. Oricum nici cu scandal nu s-ar face altceva.

Datoriile pe care Dinamo le are sînt la ANAF. Să nu se mai vorbească despre baza de la Săftica. Acolo a fost plătită o rată de 500.000 de euro, iar restul sînt bani care vor trebui plătiţi sînt către bănci", a spus Ionuţ Negoiţă la Fotbal Club de la DigiSport.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (55)
zona_lipscani
zona_lipscani  •  19 Decembrie 2012, 23:04
Postat de ave_biancorossi pe 19 Decembrie 2012, 22:55

o asociatie sanatoasa, cu lideri inteligenti, cu un statut simplu si clar, cu abnegatie si pasiune, ti-ar demonstra contrariul. pana nu incerci nu stii.

Pina la liderii aia inteligenti as prefera ca Badea sa iasa pe sticla si sa spuna , Domnilor eu sunt Presedintele executiv , nu renunt la functie si am banii necesari sa platesc " hangarelele" iar Domnul Neghinitza va ramine un simplu acionar cu 30 % din actiuni . Daca NU ? Sa se duca in ma-sa si sa ne lase adica mai bine zis sa il lase pe Neghinita sa incerce planul lui . Ce mie ca intram in insovenata sub patronajul lui Badea ce mie ca intram in insolventa sub patronajul lui Neghinita . Totuna dar macar mai traim cu o speranta . Sa iasa in p.izda ma-sii pe sticla mai repede ca observ ca se ascunde de presa !

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  19 Decembrie 2012, 22:55
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

o asociatie sanatoasa, cu lideri inteligenti, cu un statut simplu si clar, cu abnegatie si pasiune, ti-ar demonstra contrariul. pana nu incerci nu stii.

bandoleros
bandoleros  •  19 Decembrie 2012, 21:58
Postat de zona_lipscani pe 19 Decembrie 2012, 21:51

Da asa e dar asta va insemna ca incepem de la zero . Problema nu e ca o sa ne despartim de 3/4 din lotul actual sau ca nu o sa mai visam europa 5,6 ani de acum incolo . Problema e ca nu avem decit 4,5,6 tineri si aia de valoare discutabila . Alexe va pleca oricum si in mod sigur nu o sa ne permitem un antrenor de valaoare lui Dorinel . Probabil o sa-l promovam pe talnar care e multumit si cu 2000 euro/luna si aia "din an in paste " . In plus indiferent citi tineri promovezi la echipa mare ai nevoie si de jucatori cu experienta si ce jucatori cu experienta valorosi o sa vina sa joace pe 3000 de euro/luna. Deci sa lasam DEMAGOGIA ! Sper sa nu intram in insolventa .

ba nu vreau sa par rautacios, dar chiar mai facut sa rad cand ai zis ca numai visati europa 5,6 ani de acum incolo, apoi brusc mi'am pus intrebarea, oara o sa mai apuce moflea ziua in care dinamo va juca intr'o grupa din cupele europene? deci repet, am ras si mi'am pus intrebarea aia fara nici un fel de rautate.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează