FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă vrea să dea afară de la Dinamo 3 jucători de bază » Reacţiile fotbaliştilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 decembrie 2013 14:58

Ionuţ Negoiţă vrea să scape de Luchin, Curtean şi Rus, toţi 3 consideraţi cu salarii mari la noua echipă a lui Dinamo, iar aceştia au oferit reacţiile lor cu privire la subiect.

"Mai am contract un an şi jumătate. Nu ştiu ce va fi. Au fost tot felul de surprize. Cel mai bine ar fi să vă răspundă antrenorul sau conducerea. Ei ştiu ce planuri au cu mine. Cu siguranţă va veni şi acel moment cînd voi face pasul către un campionat străin. Cînd va fi, nu ştiu, important este să fiu sănătos", a spus Luchin la Dolcesport.

"Normal că fiecare jucător să-şi dorească mai mult, să ţintească mai sus, dar să şi joci pentru Dinamo e o mîndrie", a spus şi Curtean.

Şi Rus este pe lista de plecări de la Dinamo: "Doresc să rămîn, să mai cîştig încă un trofeu, pentru că a fost o bucurie enormă să cîştig Cupa cu Dinamo. Avem această şansă cu semifinalele Cupei şi este dorinţa mea de sărbători să mai cîştig un trofeu"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (85)
leonv
leonv  •  28 Decembrie 2013, 11:55
Postat de alexbibirica1 pe 27 Decembrie 2013, 19:59

cea mai tare echipa de departe in 2014 ... este dinam6 :) :)))))))))) a luat niste goluri ... de la latovlevici si budescu ... GOLURI ISTORICE !

De aia Lato al vostru este jalon la echipa nationala fara pypy galben este varza !

ghandalf
ghandalf  •  27 Decembrie 2013, 23:43

Ce mă, n-a economisit destui bani când a dat afară bucătăreasa ? :)))))))))))) Câini proști, o să vă mulgă neacoiță mai dihai ca el ciobandante pe Steaua, dar nu vă dați voi seama încă :)))))))))))

alexbibirica1
alexbibirica1  •  27 Decembrie 2013, 23:05

sunt curios cum s-ar descurca Steaua U19 in fata celor de la niw dinam6 ... echipa u19 a lui dinam6 a luat-o cu 5-o ... in tur ! ____ asta e valoarea echipei de tineret a mizeriei din stefan cel mare , dinam6 1948

Vezi toate comentariile (85)
Comentează