FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Neinclus de Rednic în lot, un dinamovist și-a stabilit viitorul: "Zvonurile sunt false, nu mă întorc acolo"

Denis Ciobotariu // FOTO: Cristi Preda
Denis Ciobotariu // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 18:05

Denis Ciobotariu, 20 de ani, nu a fost inclus de Mircea Rednic în lotul pentru partida cu Dunărea Călărași de luni.

Fundașul "câinilor" are șanse mici să mai prindă echipa în perioada următoare, Rednic urmând să meargă pe experiența celorlalți trei fundași centrali din lot, Katsikas, Mihai Popescu și Teddy Mezague.

Situația lui Ciobotariu devine astfel neclară, iar în ultimele zile s-a speculat o revenire la Chindia Târgoviște, formația la care a fost împrumutat și în sezonul trecut. Totuși, Ciobi jr. a transmis azi un mesaj categoric pe Instagram și a negat o revenire la Chindia: "Zvonurile sunt false, nu mă întorc la Târgoviște".

În acest sezon, Denis Ciobotariu a bifat 3 meciuri: două în campionat, pe vremea când antrenor era Florin Bratu, și unul în Cupa României, în victoria cu Brăila, 3-1, la debutul lui Claudiu Niculescu.

Vezi și: Mircea Rednic face revoluție la Dinamo: "Vor fi surprize mari cu Dunărea" » Post nou pentru un titular

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
116318208879996
Costica Costica  •  21 Octombrie 2018, 09:37

trebuie sa vedem ce va face pe viitor nu cred ca rednic se va debarasa de copil minciuni e tanar si mai are de invatat hu

corectu
corectu  •  21 Octombrie 2018, 07:51

Cu Rednic incep blaturile si aranjamentele cu fluierasi.De urmarit.

demolarii
demolarii  •  20 Octombrie 2018, 23:59

Dinamo cu Rednic antrenor nu a jucat nici un meci. Dar presa , o adevărată ghicitoare in iarba-doar fotbalul e singurul sport unde pot jurnaliști bea bere cu impresari și alți din lumea fenomenului, știe ce are de gând Rednic pentru Dinamo până în 2046...adevărată telepatie, că Rednic va fi un adevărat Ferguson sau Guy Roux pentru Dinamo....deci Ciubotarii mic trebuie sa se gândeasca cum va evolua peste 5 ani la Dinamo.,,..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează