FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

Neînțelegeri și cu viceprimarul » Confirmat de ASA, Miriuță e încă în pericol

Articol de - Publicat marti, 18 august 2015 00:00

Vasile Miriuță, 46 de ani, are postul în pericol în continuare, deşi conducerea a dezmințit demiterea sa.

Antrenorul vicecampioanei continuă să antreneze sub presiune la gruparea mureșeană, deşi conducerea clubului a ținut ieri să precizeze că Vasile Miriuță nu va fi demis.

Pe lîngă conflictul pe care acesta l-a avut cu căpitanul echipei sale, Gabi Mureșan, dar și cu N'Doye și Brandan, au apărut ulterior neînțelegeri și cu viceprimarul Claudiu Maior, potrivit surselor apropiate clubului.

Acesta ar fi intervenit în repetate rînduri pentru a face modificări în echipa lui Miriuță, lucru care nu a fost pe placul tehnicianului.

Conducerea s-ar fi gîndit deja la două variante pentru înlocuirea actualului antrenor, Petre Grigoraș și Cristiano Bergodi fiind primii pe lista mureșenilor.

"Am vorbit și cu cei din conducere pe tema asta și mi-au spus că nici nu se pune problema de demisie!"
Vasile Miriuță, antrenor ASA Tg. Mureș

3 victorii,4 egaluri și două înfrîngeri a adunat Vasile Miriuță pe banca mureșenilor în toate competițiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dincolodenori
dincolodenori  •  18 August 2015, 09:55

Nu se poate asa ceva!! Gigi Becali sa-l cheme in instanta pe Claudiu Maior pentru incalcarea dreptului de autor .Doar Gigi face schimbari din loja ,,,sa fie si Miriuta secund?

76dani
76dani  •  18 August 2015, 09:10

Cat m-am plictisit de "vedete" care dau antrenori afara si de creditori sau finantatori care le stiu pe toate. De asta suntem asa buni, toti ne pricepem la orice si facem cum credem noi, ca doar numai noi stim.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează