FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Nelu Varga a anunțat noul antrenor de la CFR Cluj, imediat după eșecul cu FCSB: „A semnat pe 3 ani”

Nelu Varga / foto: GSP
Nelu Varga / foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 23:48 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 10:05

Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a transmis că Dan Petrescu a semnat cu echipa lui un contract pe 3 ani, imediat după eșecul cu FCSB, 0-1. Acordul intră în vigoare la finalul sezonului.

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat, Dan Petrescu va prelua banca tehnică. În schimb, antrenorul român vine din vară, după finalul sezonului, contractul fiind deja semnat. În ultimele 6 etape din play-off, de CFR Cluj ar urma să se ocupe în continuare interimarii Francisc Dican și Ovidiu Hoban.

Gigi Becali, prima reacție după CFR - FCSB: „Am luat atacant azi, am găsit”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Gigi Becali, prima reacție după CFR - FCSB: „Am luat atacant azi, am găsit”

Neluțu Varga a transmis: „Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj pe 3 ani”

„Am vorbit pe whatsapp cu patronul Nelu Varga și mi-a zis acum ceva. Dan Petrescu a semnat pe 3 ani cu CFR Cluj, începând din vară.

S-a semnat totul, Petrescu nu a vrut să preia acum echipa, are nevoie de o perioadă de pauză”, a spus jurnalistul Horia Ivanovici, în direct la Prima Sport 1, citat de Fanatik.

Dan Petrescu era liber după despărțirea de Jeonbuk

Dan Petrescu era liber după despărțirea de Jeonbuk Hyundai Motors, din Coreea de Sud. El a plecat după o serie de rezultate modeste, în urma cărora Jeonbuk era pe ultimul loc în campionat.

Fosta echipă a lui Petrescu era singura din prima ligă sud-coreeană fără succes în actuala ediție de campionat, în 6 etape. În ziua în care „Bursucul” s-a despărțit de Jeonbuk, Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj, după 0-4 cu Corvinul în Cupă României.

Echipa din Gruia a fost preluată apoi de interimarii Francisc Dican și Ovidiu Hoban și a câștigat cu Rapid, 4-1, dar a pierdut acasă cu FCSB, scor 0-1, și a rămas la 13 puncte de liderul Superligii.

Pentru Dan Petrescu va fi al patrulea mandat pe banca celor de la CFR Cluj, echipă alături de care a cucerit 4 titluri de campioană.

Dan Petrescu are 224 de meciuri pe banca ardelenilor în carieră, dintre care 122 câștigate.

VIDEO. Spectatorii ardeleni cântă alături de galeria roș-albastră „Campionii-Campionii” la finalul meciului CFR - FCSB 0-1

Citește și:

„Multiple fracturi craniene” » Prim diagnostic CRUNT la spital pentru Luca Mihai, după intrarea violentă a lui Homawoo. Doctorii vor să sesizeze Poliția!
DINAMO - POLI IAȘI 1-0
„Multiple fracturi craniene” » Prim diagnostic CRUNT la spital pentru Luca Mihai, după intrarea violentă a lui Homawoo. Doctorii vor să sesizeze Poliția!
Imaginile cu Mihai Stoica dezlănțuit » Ce a făcut pe gazon, la finalul meciului din Gruia
CFR - FCSB 0-1
Imaginile cu Mihai Stoica dezlănțuit » Ce a făcut pe gazon, la finalul meciului din Gruia

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  17 Aprilie 2024, 01:18
Postat de calinescu_ pe 15 Aprilie 2024, 12:20

VARGA este cel mai fraier patron din Superliga. Petrescu cu Mara si Bilasco l-au ruinat si l-au imbolnavit , dar el tot pe mana lor merge. Isi merita soarta , urmatorul mandat a lui DP va cosfinti FALIMENTUL CFR -ului. Pacat ....!!!!

l-ai uitat pe Copil, asta i-a papat ce-i mai multi bani lui Varga!

Aabbcc123456
Aabbcc123456  •  16 Aprilie 2024, 07:57

Pentru România este un antrenor bun la ce fotbal avem. În rest numai eticheta de antrenor.. fapte 0…vai de fotbalul românesc.. la Euro o să fim ciuca bătăi..

florin44
florin44  •  15 Aprilie 2024, 15:54

Chestia cu semnarea unui contract pe o perioada anume e cea mai buna gluma care se poate face in fotbalul romanesc. Extrem de putine contracte, daca nu chiar niciunul, se duc pana la termen, cauzele incetarii fiind permanent "cordiale". Cat priveste treaba cu DP, e previzibil ce se va intampla. Dupa cateva luni, maxim un sezon, va aparea o oferta din China, Emirate, Africa (in niciun caz cluburile alea serioase din Europa, pe care le invoca mai mereu DP) si gata, apare iar "cordialul"!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează