FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Opinie vehementă la conferința lui Dinamo: „Obligatoriu să jucăm în Ghencea cu FCSB!”

Neluț Roșu
Neluț Roșu

Articol de , , - Publicat duminica, 16 iulie 2023 12:49 / Actualizat duminica, 16 iulie 2023 13:12

Neluț Roșu (30 de ani), mijlocaș la Dinamo, a prefațat primul meci al „câinilor” din noul sezon, cu Universitatea Craiova, și s-a pronunțat pentru disputarea derby-ului cu FCSB în Ghencea.

Revenită în SuperLigă după un sezon de Liga 2, Dinamo se pregătește pentru primul meci oficial din noul sezon, luni, ora 21:30, cu CSU Craiova.

La conferința de presă premergătoare partidei, mijlocașul Neluț Roșu l-a însoțit pe antrenorul Ovidiu Burcă. Experimentatul mijlocaș s-a declarat încrezător înainte de sezonul de primă ligă și a abordat și subiectul derby-ului cu FCSB din etapa secundă, pe care speră să-l joace în Ghencea.

„Nimicul” FCSB îi stă în gât marelui Tudorel Stoica
editorial
„Nimicul” FCSB îi stă în gât marelui Tudorel Stoica

Neluț Roșu, înainte de Dinamo - Universitatea Craiova: „Știm ce avem de făcut, i-am urmărit foarte bine”

„Eu nu am emoții, ne bucurăm că ne aflăm în situația de a juca din nou în Liga 1, chiar dacă mulți nu au avut nici 5% încredere în noi. Ne bucurăm că am reușit să realizăm acest vis al nostru și al tuturor dinamoviștilor.

Arcul de Triumf a fost ca o casă pentru noi în sezonul de Liga 2, suntem deja obișnuiți cu stadionul. O să fie un meci spectaculos, frumos. Oamenii vor veni la stadion să se bucure de fotbal.

Ei (n.r. - despre CSU Craiova) sunt favoriți, e normal, de câțiva ani au ca obiectiv câștigarea campionatului. Sunt o echipă bună, dar i-am urmărit foarte bine și știm ce avem de făcut”, a precizat Neluț.

Întrebat care este ținta dinamoviștilor în noul sezon, mijlocașul a precizat: „Obiectivul este un loc cât mai sus. O vom lua pas cu pas și vom vedea la sfârșit unde ne clasăm”.

Neluț Roșu: „Obligatoriu să jucăm cu FCSB în Ghencea”

Referitor la arena care va găzdui derby-ul cu FCSB din etapa a doua, Neluț s-a pronunțat pentru disputarea meciului în Ghencea. Roș-albaștrii au cerut închirierea arenei, dar pare că negocierile s-au împotmolit pentru moment.

Cred că pentru fotbalul românesc este obligatoriu să se joace în Ghencea sau pe un stadion cât mai mare, ca oamenii să poată veni să asiste la meci. Cred că Arcul de Triumf este prea mic pentru un asemenea meci, la care oamenii își doresc foarte mult să vină”, a afirmat Roșu.

Cred că toate meciurile din campionat vor fi tari, pentru noi și celelalte echipe. Chiar și nou-promovatele au reușit să joace un fotbal bun, și Iașiul aseară a făcut o partidă bună. Chiar dacă a pierdut, a arătat bine.

Dinamo este una dintre cele mai iubite echipe din România, Liga 1 avea nevoie de Dinamo. Meciurile cu Dinamo sunt cu spectatori, frumoase, există și rivalitatea dintre cluburi. Ne bucurăm că ne-au așteptat mulți în Liga 1, abia așteptăm să jucăm cu ei.

Atuurile noastre? Un grup bun, omogenitatea grupului. Avem un lot tânăr și dornic de performanță.

- Neluț Roșu, mijlocaș Dinamo

Citește și: 

Vlad Iacob, intervenție furtunoasă în miez de noapte: „M-au dezgustat!”

Florin Niță, în tratative avansate pentru revenirea în România!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
rocky3
rocky3  •  16 Iulie 2023, 15:14

De când un jucător de divizia B crede că e obligatoriu să joace în Ghencea? Ma mir că nu vrea pe Bernabeu!;)

marcbrad
marcbrad  •  16 Iulie 2023, 14:01
Postat de farul_campioana pe 16 Iulie 2023, 13:15

Cvasianonimul nou promovatei Dă-Si-Mie București dă directive, trasează obligații, pe considerentul că trebuie să fie cât mai mulți suporteri în tribună, de parcă asta ar conta și nu situația legală. Așa oameni, așa țară...

ma bucur ca te lepezi de vitan barzesti. asta a fost scoupul meu aici. sa nu mai tina nimeni cu vitan barzesti,daca si voi cei care ati tinut cu vitan baresti ajungeti sa ii injurati,este exceptional.o bucurie enorma.

superdaniel72
superdaniel72  •  16 Iulie 2023, 13:36
Postat de farul_campioana pe 16 Iulie 2023, 13:15

Cvasianonimul nou promovatei Dă-Si-Mie București dă directive, trasează obligații, pe considerentul că trebuie să fie cât mai mulți suporteri în tribună, de parcă asta ar conta și nu situația legală. Așa oameni, așa țară...

Acesti NEOAMENI, numiti dinamoviada, nu aveau drept de promovare, din cauza datoriilor!!!! Craiova o sa va pedepseasca pentru toate nelegiurile produse! Nu ar trebui sa existati!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează