FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nemilos! Un fost antrenor al "câinilor" face praf situația de la Dinamo și îl distruge pe Negoiță: "Ce am trăit acolo nu am trăit nicăieri în 30 de ani de carieră"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 14:43

Ioan Andone, fostul tehnician al lui Dinamo, a criticat în termeni duri situația lui Dinamo, lansând un atac subtil la adresa finanțatorului Ionuț Negoiță. 

"Fălcosul" a rememorat situația trăită în sezonul precedent, când clubul l-a vândut pe Dorin Rotariu înainte de primul meci oficial din 2017. 

"Ce am trăit acolo nu am trăit nicăieri în cei aproape 30 de ani de carieră. Mi l-au vândut pe Rotariu în ultimele 6 ore ale perioadei de transferuri. Echipa era făcută cu el, jucasem multe meciuri amicale, echipa reacționa cum voiam eu, iar ei mi l-au vândut cu 3 zile înainte de meciul cu Viitorul.

Cum te simți tu, antrenor, pe bancă, atunci când pățești asta? Eu am aflat de vânzarea lui la 7 seara.

A fost o prostie din partea mea să mă întorc la Dinamo. M-am întors pentru că am crezut în proiectul acela, dar nu am înțeles nimic din ceea ce s-a întâmplat. Cred că nici suporterul dinamovist nu înțelege. Eu cunosc bine ceea ce e la Dinamo, dar am visat că pot face lucrurile să meargă. Mi-au vândut 4 titulari, au luat 4 milioane de euro, iar eu a trebuit să plec după 7 luni pentru că periclitam intrarea în play-off.

Dar la noi meseria de antrenor nu este deloc respectată. Și dacă la Dinamo lucrurile acestea se întâmplă chiar și după plecarea mea sau a lui Rednic, e o problemă. Ce se vrea acolo nu se face așa, peste noapte. Vorbim de Dinamo și trebuie să investești", a declarat Ioan Andone, conform ProSport.

Andone a antrenat-o pe Dinamo ultima oară între mai 2016 și februarie 2017. A fost demis cu 3 etape înainte de finalul sezonului regular din ediția precedentă, fiind înlocuit cu Cosmin Contra. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
mosvasile
mosvasile  •  02 Februarie 2018, 19:56

"Mi l-au vandut pe Rotariu in ultimele 6 ore!Echipa era facuta cu el..."!Sa te crucesti,nu alta!Mai bine zis,echipa era facuta cu el...rezerva,pentru ca nea Ando se face ca uita, ca il timisese pe banca de rezerve pe micul Rotariu!Pentru ca si atunci erau "specialisti" pe la Dinamo si Rotariu primea cele mai mici note in GSP, exact acelasi scenariu ca la Rivaldinho!

mosvasile
mosvasile  •  02 Februarie 2018, 19:25

Cat a fost antrenor- il injuram in fata televizorului-la fiecare meci!Echipa nu rezista decat o repriza!Acum,dupa ce am vazut ce-a facut Miriuta din Dinamo,mi-am dat seama ca se poate si mai rau!

itrobert
itrobert  •  02 Februarie 2018, 18:23

In alta ordine de idei, Contra tot cu echipa aia a jucat fotbal...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează