FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Nemţenii cred că rapidiştii îl vor pe Vasilache gratis

Articol de - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Ciprian Vasilache este acuzat de oficialii Ceahlăului că nu îşi mai dă interesul să joace pentru echipă, că se dă accidentat în speranţa că va pleca în curînd, gratis, din Piatra Neamţ. Lucru cu care şefii clubului nu sînt de acord, mai ales că au investit în iarnă 50.000 de euro în aducerea lui, atunci cînd mijlocaşul se antrena prin parcuri.

"Probabil că a fost ademenit de către Rapid şi i s-a făcut capul mare că poate ajunge acolo gratis. Noi i-am solicitat plata a 20.000 de euro şi poate merge oriunde vrea, pe drumul lui. El e de acord doar să dea 10.000 de euro. Mai mult, intrigă atitudinea lui. Nu ştie nici măcar să salute, s-a certat cu toţi băieţii din echipă, iar cu preşedintele Măstăcăneanu a fost zeflemitor. Aşa că o să-i facem şi noi viaţa amară, aşa cum a ales el să se comporte", au declarat astăzi conducătorii echipei.

Vasilache a motivat că este accidentat, aşa că nu va fi folosit în acest week-end în liga secundă. Mijlocaşul a fost la probe la o echipă din Azerbaidjan, dar s-a întors accidentat acolo!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
r3mus_r3mus
r3mus_r3mus  •  10 Septembrie 2010, 00:04

ma baieti mai lasatio si voi balta cu casio ca daca era asa lemn nu dadea atatea goluri in portugalia, toti dati acum cu pietre in el dar daca isi revine si da vreo 2-3 goluri dupaia il ridicati toti in slavi...

criselly99
criselly99  •  09 Septembrie 2010, 23:14

cassio 350 mii euro. Vasilache 20 mii euro. Cassio=praf. Vasilache=jucator de fotbal. Diferenta faceti-o voi!

flafy
flafy  •  09 Septembrie 2010, 22:55

pai yo sincer va spun ca vasilache e peste casio!da ce sa-i faci noi aducem toate brebuturile din strainatate!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează