FOTBAL  »  LIGA 1  »  GLORIA BISTRIŢA

Neplătiţi de luni de zile, jucătorii Bistriţei părăsesc echipa! Dolha mai are răbdare: ”Bistriţa e casa mea!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 decembrie 2012 16:58

Nu doar Dinamo, Rapid şi Universitatea Cluj trec prin situaţii dramatice din punct de vedere financiar. Gloria Bistriţa e aproape să-şi piardă cei mai importanţi jucători în această pauză competiţională!

Mai mulţi fotbalişti şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract după ce nu şi-au mai încasat salariile de luni bune. "Sîntem mulţi care nu am mai luat bani de aproape opt luni de zile, nu mai avem cu ce trăi! Există băieţi care n-au mai văzut un salariu de cînd echipa era în liga secundă", s-au plîns ardelenii.

Deşi Jean Pădureanu a adoptat o strategie menită să nu plătească salariile lunar, ci trimestrial, aceasta este ineficientă întrucît, dacă nu se vor rezolva problemele financiare, fotbaliştii sînt decişi să plece în cazul în care nu-şi vor primi drepturile.

Emilian Dolha, care a acceptat în vară să vină la Bistriţa pe un contract infim, a primit doar o lună de salariu, însă nu îşi doreşte să plece momentan. "Pentru mine, Bistriţa este casa mea, e prima opţiune, dar nu pot să nu iau în considerare o eventuală ofertă pentru că e o situaţie delicată la club şi trebuie să mă gîndesc la familie", a zis Emilian Dolha, care poate părăsi clubul în cazul unei oferte concrete.

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (6)
cfrclujole
cfrclujole  •  08 Ianuarie 2013, 19:10

gssss

cfrclujole
cfrclujole  •  08 Ianuarie 2013, 19:10

sgsggg

cfrclujole
cfrclujole  •  08 Ianuarie 2013, 19:09

rgwrg

Vezi toate comentariile (6)
Comentează