FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Neprofesionalism în Ghencea! În mijlocul luptei la titlu, doi steliști dau peste cap vestiarul

Articol de - Publicat joi, 14 mai 2015 00:00

Adi Popa și-a fixat nunta sîmbătă, exact în ziua partidei de la Brașov, una decisivă pentru deznodămîntul sezonului.

Golgeterul joacă la nuntă!

O nuntă simplifică misiunea lui Gâlcă pentru meciul de la Brașov. Antrenorul nu mai trebuie să se gîndească prea mult pe cine scoate din echipă ca să-i facă loc lui Gabi Iancu, cel mai în formă om de atac din ultima vreme: Adi Popa se însoară sîmbătă, în ziua jocului, așa că nu va face deplasarea sub Tîmpa!

Popa e golgeterul echipei în acest sezon din Liga 1, cu 5 goluri, la fel ca Prepeliță și Stanciu. Adi își programase cu ceva timp în urmă petrecerea, fără să fi anticipat seria neagră a echipei și regresul pînă pe poziția a doua a clasamentului. Credea că weekendul acesta va fi unul fără miză. Și a avut motive să gîndească astfel, pentru că Steaua avea la mijlocul competiției 13 puncte peste ASA, liderul din prezent.

Nu a programat nunta în preajma ultimei etape ca să nu rateze petrecerea de titlu și nici după finalul stagiunii întrucît urmează partida "naționalei" cu Irlanda de Nord, în care ar putea bifa o nouă selecție, bună pentru CV.

Weekend decisiv

Meciurile de sîmbătă pot decide în mare măsură campioana. Dacă ASA o bate pe Petrolul, iar Steaua nu învinge la Brașov, mureșenii ar ajunge într-o situație extrem de confortabilă înaintea ultimelor două runde. Chiar cu un egal al steliștilor la Brașov, ASA ar lua trei puncte avans, o situație în care și-ar permite să piardă la Astra! Ar fi suficient să ia trei puncte în ultima etapă, acasă, cu deja retrogradata Oțelul. În caz de egalitate de puncte între ardeleni și bucureșteni, nou-promovata are avantajul rezultatelor directe, cu două victorii, 1-0 și la Tîrgu Mureș, și pe Arena Națională.

Brilliant ex-coach!

Stanciu îl promovează pe Reghecampf, antrenorul care speră să-i ia locul lui Gâlcă, șeful la zi al lui Nicușor

Reghecampf continuă să se afișeze ostentativ alături de fotbaliștii Stelei, în contextul discuțiilor despre posibila revenirea a lui pe postul ocupat acum de Gâlcă. Cel mai recent vizitator al lui Laur, la Snagov, a fost Nicolae Stanciu. Mijlocașul în vîrstă de 22 de ani apare într-o postare pe Instagram făcută de Anamaria, soția lui Reghe. "Brilliant player and brilliant coach" e mesajul pe care Ana l-a atașat fotografiei în care apar Stanciu și soțul său. Ea este și agentul jucătorului pe care campioana l-a achiziționat de la Vaslui cu 800.000 de euro.

Nicușor a fost decisiv în victoria cu 3-1 din derby-ul cu Dinamo, în care a avut o prestație de adevărat "briliant". A urmat partida cu Chiajna, un 2-2 dezamăgitor pentru steliști, la capătul căreia a primit critici din partea lui Gâlcă: "N-a mai repetat jocul foarte bun din meciul cu Dinamo".

S-a consolat alături de fostul tehnician al echipei, același om care acum îi vînează poziția lui Costel! Un fapt pe care Becali l-a confirmat în momentul în care a povestit cum Reghecampf a insistat cu sms-uri și apoi cu o întîlnire față în față să-l convingă să reia colaborarea.

"Nu pot să le interzic jucătorilor să meargă la grătar la Reghecampf, pentru că nu-s proprietar de sclavi, să le impun ce să facă în timpul lor liber!"
Gigi Becali, patronul Stelei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
planetfun
planetfun  •  15 Mai 2015, 00:03

care lupta la titlu , asa a luat campionatul de mult timp ...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Mai 2015, 19:03

brilliant player and brilliant coach ?..))))))))) saraca..)

bdgeorge
bdgeorge  •  14 Mai 2015, 18:28
Postat de stelistul1 pe 14 Mai 2015, 16:49

Nici gand sa mai piarda ASA vreun punct.

o sa vezi ca vor pierde tot cu Astra ..!!!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează