FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Nervi

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

UTA a pierdut meciul cu Eskisehirspor, scor 1-2, după două reprize de trînte, soldate cu eliminări


UTA s-a luat la bătăie în primul amical al stagiului din Antalya, contra divizionarei secunde din Turcia, Eskisehirspor.
În prima parte, s-a jucat normal, cu ocazii de ambele părţi. Simao (2) şi M. Ilie (5) au ratat din situaţii favorabile, ultimul singur cu portarul. Bălan a văzut cartonaşul roşu, după o intrare tare, iar gazdele au profitat, izbutind să deschidă scorul. În partea secundă, Eskisehirspor şi-a mărit avantajul, pentru ca Bălţoi să marcheze, cu baftă, printre picioarele portarului (77).


Finalul a fost extrem de tensionat, jucătorii celor două echipe lovindu-se reciproc. Mărginean a văzut roşu, dar turcii n-au mai profitat, pentru că arbitrul, speriat, a decis să fluiere finalul jocului cu aproape 10 minute mai devreme. "Am intrat în jocul lor dur. Nu a fost mare lucru, doar nişte îmbrînceli, la final. Bălan a fost eliminat uşor în prima parte. Mărginean, cam nervos, a primit cartonaşul roşu pe final", a declarat Marin Barbu, antrenorul "Bătrînei Doamne".

Bălan nu s-a menajat ieri, însă jocul său aspru a fost penalizat cu un cartonaş roşu


5 ocazii ratate
UTA trebuia să joace ieri cu Lvov, o echipă poloneză, însă, în ultimul moment, s-a renunţat la partidă, în favoarea turcilor. "Păcat de rezultat. Am ratat 5 ocazii mari, dar aşa e fotbalul. Dacă marcam, nu apărea starea de nervozitate. Ajungem combinativ în faţa porţii, dar trebuie să şi marcăm", a spus antrenorul Marin Barbu.


Oliveira la UTA
Preşedintele Nicolae Bara a anunţat ieri transferul portughezului Pedro Oliveira la UTA. Cei doi au avut o ultima repriză de negocieri ieri, la Bucureşti, mijlocaşul lui CFR acceptînd să joace, pînă în vară, la Arad. UTA îi va plăti jucătorului acelaşi salariu pe care acesta îl are la CFR, adică 11.600 de euro pe lună.


Probleme cu Simao
UTA are mari probleme pe partea stîngă. După ce Paşcovici s-a accidentat şi a fost operat la Bologna, portughezul Simao a acuzat dureri la genunchi, fiind suspectat de ciupitură de menisc. "Pe acel flanc contăm doar pe el şi pe Vasiljevici. Mai avem nevoie de un jucător pe banda stîngă. Voi discuta cu domnul Bara, să vedem ce soluţii avem", a adăugat tehnicianul "Bătrînei Doamne".

Eskisehirspor (Turcia, II) - UTA 2-1
A marcat pentru UTA: Bălţoi (77)
UTA (repriza I): D. Tudor - I. Bălan, Chiţa, Bumbac, Vasiljevic - Hora, C. Todea, Hidişan, Simao - M. Ilie, Bălţoi. Antrenor: Marin Barbu
UTA (reprizia a II-a): Mîrne - Mihuţ, Chiţa, Marincău, Vasiljevic - Hora, R. Mărginean, Hidişan, Roszel - Bălţoi, Edson.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  02 Februarie 2008, 10:20

jos cu poli

 •  02 Februarie 2008, 10:19

muie poli

Vezi toate comentariile (2)
Comentează