FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN, DUMINICĂ, 19:00, DIGI SPORT

Nervi întinşi

Gaz Metan Medias
Gaz Metan Medias

Articol de - Publicat luni, 24 august 2009 00:00

Jucătorii Mediaşului s-au încăierat în vestiar după meci

Eşecul cu Ceahlăul, 0-2, a încins spiritele la Mediaş. În pauza meciului, portarul Vîtcă l-a contrat pe Eric. "Hai să dăm şi noi un gol, ce faceţi acolo, în faţă?", a strigat portarul, care a fost calmat de ceilalţi jucători.

Imediat după meci însă, lucrurile au degenerat. "Numai samba şi dansuri ca Michael Jackson ai în cap", i-a reproşat portarul adus de la Steaua aceluiaşi Eric. Care nu i-a rămas dator, sărind să-l lovească! "A apucat să-i care cîteva, apoi au intervenit ceilalţi", a povestit o sursă din cadrul clubului. "Eram nervoşi cu toţii. Am mai ţipat unii la alţii, dar nu a fost nimic deosebit", a spus, pe de altă parte, Vîtcă.

Portarul l-a şi sunat, ieri dimineaţă, pe Eric. "Pentru mine e un episod încheiat. Am vorbit cu Vîtcă, ne-am cerut scuze unul faţă de celălalt. Am şi uitat totul. Sîntem prieteni", a confirmat brazilianul. Cei doi vor fi însă sancţionaţi de club. "Sînt tineri, mai fierbe sîngele. Dar e o echipă aici, cu jucători aflaţi sub contract. Vor plăti, după ce vedem exact cum au stat lucrurile", a afirmat antrenorul Cristi Pustai.


"Nu am ştiut că s-au încăierat. Am aflat ulterior că au fost tensiuni. Acestea nu-şi au locul într-un vestiar de fotbal. Vor fi măsuri"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş


Absent trei săptămîni
Accidentat etapa trecută la piciorul drept, fundaşul central Zarko Markovici a ţinut să fie pe teren în meciul de sîmbătă, însă, după doar 42 de minute, glezna dreaptă i-a cedat. "Am sărit la cap, iar în momentul în care am aterizat cu piciorul pe pămînt am simţit o durere, ca şi cînd s-ar fi rupt ceva", a povestit Markovici. El ar putea lipsi de pe gazon în jur de trei săptămîni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
gazistu
gazistu  •  28 August 2009, 15:04

nu stiu ce o fost in vestiar dar cu siguranta nu sau pupat si sau imbratisat, cei care au gresit trebuie pedepsiti. orikum gazu nu sta intrun jucator sau doi, avem destui de valoare si la ehipa 2a, gazu e o echipa de sos talenta ca si craiova, si plus de asta gazu are si bani...

 •  25 August 2009, 13:47

popescule,daca esti jucator la gazu si stii mai bn ce so intamplat in vestiar dupa meci,zi sa stim si noi!!!

 •  24 August 2009, 17:34

de ce nu relatati ce-a fost?cafteala in toata ragula:pumni,singe,disperare paul pirvulescu zboara peste masa de masaj sasi apere prietenul eryc,aloman,intervine in disperare,fratilor pustai a pierdut vestiarul urmeaza schimbarea nul apuca sf.dumitru echipa joaca pe invers joaca la schimbare sprijinita de zona de nord=horoba,silvasan,d.matei,f.somfalean,bud,todea+medeseni ce nau prins lotul si sint nemultumiti corine; masuri, masuri fara precedent alfel ies pe usa din dos,din fotbal

Vezi toate comentariile (10)
Comentează