FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

NERVI LA CFR CLUJ // UPDATE Jucătorii campioanei României AU REFUZAT să intre în cantonament! Culio ar fi sărit să-l bată pe Ovidiu Hoban

CFR Cluj este pe primul loc în Liga 1, cu 3 puncte peste FCSB
CFR Cluj este pe primul loc în Liga 1, cu 3 puncte peste FCSB

Articol de - Publicat sambata, 16 februarie 2019 10:18

CFR Cluj a luat doar un punct dintre cele 6 puse în joc în acest an până acum, iar în spate ar sta o nemulțumire a jucătorilor.

  • CFR Cluj - Astra se joacă AZI, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookSport și liveTEXT pe GSP.RO. 
update sâmbătă, 10:15

Situația la CFR Cluj pare tot mai tensionată. Ovidiu Hoban și Giedrius Arlauskis ar fi fost de acord să intre în cantonament, dar mijlocașul argentinian Emmanuel Culio i-ar fi contrat dur. Culio ar fi sărit să-l bată pe Hoban, potrivit TV Digi Sport, iar cei doi jucători ar fi fost despărțiți cu greu de colegi.

Știrea inițială:

Atmosfera din vestiar pare să fie una destul de tensionată, jucătorii refuzând să intre în cantonament azi. O vor face abia sâmbătă dimineață, chiar în ziua meciului cu Astra Giurgiu, anunță TV Digi Sport.

Sursele Gazetei susțin că decizia jucătorilor vine ca urmare a unor restanțe a primelor. Jucătorii campioanei au o primă de 1.000 de euro pentru fiecare victorie, având trei pe luna noiembrie și două pe decembrie, toate neachitate.

Oficialii CFR-ului: „E superstiție, nu revoltă!” :D

Șefii clubului susțin că decizia e strict una ce ține de superstiție, jucătorii dorind să schimbe ceva, să depășească ghinionul primelor două meciului, lucru greu de crezut însă.

„A fost o decizie de comun acord, jucătorii au decis să schimbe ceva pentru că în ultimele două runde nu au câștigat. S-a decis să se intre în cantonament abia mâine”, a zis Băgăcean pentru GSP.RO. 

CE ZICE DANIEL STANCIU:

Echipa va intra în cantonament dimineață. Asta a fost decizia jucătorilor și conducerii, asta pentru a schimba norocul. Nu e vorba despre revoltă. Azi au făcut antrenament normal!

Dacă vreți mâine punem pe site niște poze. A fost o ședință cu conducerea și stafful tehnic, legată de joc. S-a luat decizia de a intra mâine dimineață în cantonament.

Eu știu că aproape toate primele sunt plătite. Iar cu salariile suntem în grafic”, a zis Daniel Stanciu, directorul sportiv al CFR-ului, la TV Digi Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (31)
167957080824056
Stefan Dumitru  •  16 Februarie 2019, 14:50

Sa zicem ca ai dreptate,ca becali a inchiriat steaua si dupa ce a parasit ghencea si-a pierdut dreptul de a mai folosi numele, atunci lamureste-ne te rog de unde datoria de 37 de milioane ,sau si mai bine spune-ne de ce csa i-a inchiriat stadionul daca folosea ilegal marca?

knuty
knuty  •  16 Februarie 2019, 12:10

In ziua in care CFR are meci la club sunt problem mari!!!!Sunt minciunile ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  16 Februarie 2019, 12:08
Postat de stelistdemic01 pe 16 Februarie 2019, 11:53

ca cititor neutru, iti recomand metode mai eficiente pt a-ti trata starile de anxietate si frustrare... sa injuri Steaua sau FCSB nu-ti foloseste la nimic...

Omule, Cred ca minti un pic... cand afirmi ca eu injur Steaua... Te-as ruga sa recitesti ce scriu eu... si sa iti ceri scuze. Daca gasesti o injuratura a mea, imi cer eu scuze.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează