FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nervosul Alibec a devenit model în vestiarul FCSB: "Mă ambiționează și pe mine"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 13:39

Denis Alibec face un sezon slab în tricoul lui FCSB, presărat cu mai multe ieșiri nervoase la adresa lui Dică. Cu toate acestea, atacantul e model pentru colegii săi.

Ovidiu Popescu spune că e impresionat de modul în care Alibec muncește la antrenamente.

"Denis își dorește mult să joace să înscrie, muncește foarte mult la antrenamente. Pe mine mă ambiționează atunci când îl văd zi de zi la antrenamente că își dorește, că vrea să dea goluri. Mă ambiționează și pe mine să vreau să dau mai mult", a declarat Ovidiu Popescu într-o conferință de presă.

Gigi Becali confirmă și el faptul că atacantul de 27 de ani trage tare la antrenamente. "Mi-a spus MM-ul că niciodată în viața lui nu s-a antrenat așa cum o face acum. Ei doi chiar au devenit foarte buni prieteni. Că știti că au avut un conflict... Alibec e prietenos și cu jucătorii, e primul la antrenamente. Probabil că și-a dat seama că a greșit și s-a schimbat. MM mi-a repetat: «Ți-am spus: ăsta o să ne facă campioni! Alibec!». Ei îl văd cum se prezintă, îl văd la antrenamente", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
albalbastru72
albalbastru72  •  31 Martie 2018, 00:28

Cum puteti scrie asa timpenii mai mari ca voi la comanda ma?Stie toata Europa cine e si nu-l vrea absolut nimeni.Cred ca nici prietenii lui de pe Counter nu-l mai vor.Mizeria asta de articol va coboara din penibili in dezgustatori.

sexilian
sexilian  •  30 Martie 2018, 18:13

astia se uita la tatuajele mangalitului si-i apreciaza rezistenta la intepat,sursa sigura........

162649084513790
Sorin Enciu  •  30 Martie 2018, 17:20

cine a scris porcaria asta,vranceanu sau craitoiu?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează