FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nesu in Grecia?

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2007 00:00

Campioana Greciei, Olimpiakos Pireu, se intereseaza de fundasul stinga al Stelei, pentru care ar fi dispusa sa plateasca si un milion de euro. Dupa ce s-a despartit de Paraschiv, Steaua este in pericol sa piarda un alt jucator important. Mihaita Nesu a intrat in atentia lui Olimpiakos Pireu, nimeni alta decit cistigatoarea la zi a campionatului Greciei, care cauta cu disperare un fundas de picior sting, post considerat deficitar de antrenorul Takis Lemonis. Informatia a fost confirmata ieri si de cotidianul dn Grecia, Sport Day.

Propus de Protasov?

Primul pe lista grecilor este Raul Bravo, insa fotbalistul lui Real Madrid este foarte scump, astfel ca Olimpiakos s-a reorientat catre Nesu. Stelistul le-a fost propus de Oleg Protasov, fost antrenor al grecilor si care a ramas in relatii extrem de apropiate cu gruparea din Pireu. Nesu a fost unul dintre favoritii lui Oleg, acesta incercind chiar sa-l transfere la Dnepr, in vara trecuta. Steaua ar fi acoperita in cazul plecarii "Bichonului", Emeghara si Petre Marin fiind solutiile din banda stinga a defensivei.

S-au interesat ce accidentare a avut

Olimpiakos, echipa calificata direct in grupele Champions League, e dispusa sa ofere chiar si un milion de euro, insa mai intii a cerut asigurari ca fotbalistul nu mai are probleme medicale. Grecii au aflat ca Nesu a avut o accidentare grava la genunchi si nu vor sa riste absolut nimic. Stelistul insa este refacut total, dupa interventia chirurgicala de la genunchiul sting, suferita in noiembrie, el jucind in toate amicalele de la Kaprun.

6 ani si jumatate au trecut de cind Nesu a venit la Steaua, fiind, dupa Radoi, cel mai vechi component al actualului lot


Hagi la Steaua II
Ieri dupa-amiaza, Hagi s-a deplasat la Buzau pentru a vedea un meci-scoala intre doua echipe alcatuite din toti jucatorii de la echipa a doua a Stelei. "Regele" a fost insotit de Teia Sponte, vicepresedintele clubului, si a dorit sa vada daca mai exista tineri care pot face saltul catre echipa mare. Printre cei urmariti de Hagi s-au aflat portarul Andrey, dar si Daniel Olaroiu, fiul fostului tehnician al Stelei. (Razvan Rotaru)

L-a vazut pe Andrey
Dupa ce l-a vazut jucind in amicalul de la Buzau, Hagi a comentat pe marginea situatiei portarului Andrey. "Nu eu pot vorbi despre el, ci presedintele clubului. S-a luat deja o decizie inainte ca eu sa ajung la echipa, asa ca...", a spus Hagi. Brazilianul are un salariu de 120.000 de euro pe an, mai mare decit al intregului lot de la Steaua II. (Razvan Rotaru)

Pulido vine miercuri

Fundasul spaniol al lui Getafe, Ruben Pulido, a declarat ieri ca miercuri va veni la Bucuresti pentru a semna contractul cu Steaua. "Cel mai probabil, la jumatatea saptaminii viitoare voi ajunge in Romania, voi parafa documentele si apoi voi merge in cantonamentul echipei din Olanda", a spus Pulido.

"Finalizam transferurile!"

Prezent ieri la o actiune publicitara Gilette, organizata la Galati, Hagi a vorbit si despre viitorul apropiat al Stelei. "Sint sanse mari ca saptamina viitoarea sa finalizam toate cele 5 transferuri pe care ni le-am propus. Asa ar fi si bine pentru noi, deoarece cu cit vor veni mai prepede la pregatiri, cu atit se vor integra mai rapid", a spus ieri Hagi. (Marian Capatina-Galati)

Interesati si de Mrdja?
Dupa polonezul Golanski si spaniolul Pulido, Steaua a pornit si pe pista Dragan Mrdja. Acesta are 23 de ani si evolueaza in Belgia, la Lierse, unde a ajuns in 2005 dupa trei sezoane petrecute la Steaua Rosie Belgrad. Mrdja, care ar costa maximum 800.000 de euro, a participat cu echipa nationala de tineret a Serbiei la turneul final al CE din aceasta vara, competitie la care a marcat doua goluri.
Campioana Greciei, Olimpiakos Pireu, se intereseaza de fundasul stinga al Stelei, pentru care ar fi dispusa sa plateasca si un milion de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează