FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DACIA MIOVENI 2-0

Neţoiu: "Întîlnirea dintre Virgil Becali şi Cîrţu a fost o simplă coincidenţă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2008 00:00

Gigi Neţoiu a comentat întîlnirea dintre Steaua şi Dacia Mioveni, dar şi întîlnirea dintre Virgil Becali şi Sorin Cîrţu:

"Întîlnirea dintre Virgil Becali şi Cîrţu a fost o simplă coincidenţă. Cîrţu a mers la un interviu la o televiziune, iar Virgil a dat peste el la acel restaurant. Cît ţine de meciul din seara asta, unii jucători de la Dacia nu au ce căuta în Divizia A", a spus Neţoiu.

Întrebat de editorialistul Gazetei Sporturilor, Cristian Geambaşu, dacă nu trebuia să îi motiveze mai bine pe jucători, avînd în vedere afinitatea sa pentru Dinamo, Neţoiu a spus:

"Ce puteam eu să fac mai mult. Le dădeam 60.000 de euro. Ce trebuia să fac şi nu am făcut?".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  06 Aprilie 2008, 23:54

sigur.. si cand rada o sa vina la dinamo din vara o sa fie tot coincidenta.. totul e trucat.. si culmea ca se face pe fatza.. ciobanul recunoaste in gluma yoate mizeriile si nimeni nu face nimic.. ce murdarie.. mi-e greatza

 •  06 Aprilie 2008, 23:47

a draq coincidenta exact inaintea partidei steaua-dacia mioveni...si ale draq table au fost aduse asa la vrajala tot o coincidenta "azi netoiu a luat marti in fata lu jiji alias razboinicu lumini alias cel mai idiot om dupa planeta" folosind un vers marca Parazitii "V-as coase la gura cu sfoara,vreau sa va doara! Sa ne mintiti doar din priviri pentru ultima oara Iubiti-ne cum iubiti parfumurile tari Cand va numim tarfe politice,calai si mercenari! P.S. RUSINE RUSINE RUSINE SA VA F

 •  06 Aprilie 2008, 23:38

MUIE STEAUA,sa se termine cu privilegiatzi de steaua,de cand s au nascut ei tot privilegiatzi mereu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează