FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Neubert reacționează după dezvăluirile Gazetei: "Le-au dat băutura greșită" » Ce se afla în celebrele punguțe pe care le luau steliștii

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 18:11

Thomas Neubert, fostul preparator fizic de la FCSB, a reacționat după ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit că roș-albaștrii au cumpărat un aparat care putea să-i dopeze pe jucători în perioada în care neamțul era la vicecampioana României.

"Pot spune că nu am folosit niciodată doping, EPO (eritropoetină)... sau ce s-a mai spus că le-am dat. Eu nu sunt doctor, nu pot să le administrez jucătorilor injecții sau chestii de băgat în fund.

Eu sunt calm, nu-mi fac probleme, știu ceea ce fac în pregătire, știu ceea ce fac pentru recuperare și am demonstrat asta la Steaua, la Al Hilal, la CSKA Sofia. Sunt foarte relaxat, nu am nimic de ascuns, pot dovedi asta, vă pot arăta programele de pregătire, de recuperare, nu am nimic de ascuns. Și Radu (n.r. - Paligora, fost doctor la Steaua) este calm și nu-și face griji în privința asta”, a declarat Neubert la TV Digi Sport.

120.000 €era salariul anual al lui Thomas Neubert la FCSB

Actualul preparator fizic de la CSKA Sofia a vorbit și despre vestitele punguțe cu un lichid galben pe care le dădea jucătorilor în timpul meciurilor.

”S-a tot vorbit despre metodele mele de pregătire de la Steaua și s-au spus multe minciuni. Apropo de acele punguțe galbene, pe care le-au folosit steliștii la un meci. M-a amuzat. Cu toții au zis că a fost doping, că a fost ceva necurat... Respectivele punguțe aveau culoarea aceea pentru că le-au dat jucătorilor băutura greșită. Acolo erau proteine și nu e indicat să le dai jucătorilor proteine în timpul meciului.

Cum s-a întâmplat asta? Fizioterapeutul nostru le-a dat băuturile astea, proteinele, pe care în mod normal trebuia să le dăm jucătorilor după meci. A fost o prostie că le-a dat în timpul meciului. Nu am vorbit niciodată despre asta, pentru că pentru mine a fost doar un lucru nostim”, a adăugat Neubert.

Citește și: FOOTBALL LEAKS FCSB a cumpărat din Germania un aparat care poate să dopeze! Secretul lui Reghecampf: ozonoterapia în masă. Clubul recunoaște, jucătorii nu: “Ne băgau gaz în fund”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
portardelegenda
portardelegenda  •  27 Noiembrie 2018, 09:17

Nu - l cunosc pe Neubert și nici nu țin cu Steaua dar mă pricep la ceea ce se cheamă Hidratare înainte , in timpul și după efort. Subiectul asta e o poveste scrisă de jurnaliști nepricepuți pentru suporteri nepricepuți. Neubert asta n-a făcut altceva decât să respecte principiile hidratării in sportul de performanta . Corul incompetenților face gălăgie multa.

zizu
zizu  •  27 Noiembrie 2018, 07:31
Postat de zizu pe 27 Noiembrie 2018, 01:58

Nu înțeleg de ce sunt moderat! Nu pe fițuica voastră scria autorul articolului cum că ozonul era administrat și rectal la fcsb?

Pe cale de consecință ,așa cum fcsb iștii râd ca alții fac....trx și baie în nu știu ce,așa și ei sunt ,pot fi numiți formația fcsb ozono rect!

zizu
zizu  •  27 Noiembrie 2018, 01:58
Postat de zizu pe 26 Noiembrie 2018, 21:57

***! Marile voastre vedete vândute ca maaaaari fotbaliști și eșuate peste tot unde ajung! Rusescu s a întors și nu mai răspunde la stimulenți? La fel și bourceanu etc

Nu înțeleg de ce sunt moderat! Nu pe fițuica voastră scria autorul articolului cum că ozonul era administrat și rectal la fcsb?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează