FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

New captain » Reghe a găsit jucătorul care poate deveni noul lider din teren al campioanei

Pintilii a revenit la Steaua după 6 luni la Hapoel Tel Aviv, timp în care a jucat 12 meciuri
Pintilii a revenit la Steaua după 6 luni la Hapoel Tel Aviv, timp în care a jucat 12 meciuri

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 00:00

Mihai Pintilii e o variantă plauzibilă pentru a prelua banderola în sezonul oficial.

A mai purtat banderola de căpitan în primul mandat al lui Laurenţiu Reghecampf la Steaua, cînd s-a cucerit penultimul titlu din palmaresul Stelei. Mihai Pintilii este un nume respectat de roş-albaştri, atît pe teren, cît şi pentru ceea ce face în afara gazonului.

Şi este prima opţiune pentru a deveni căpitanul campioanei în sezonul oficial, mai ales că se doresc schimbări în această privinţă. Nu fiindcă Varela nu şi-ar face treaba sau nu ar fi un model în pregătiri, ci fiindcă Reghe vrea altceva în timpul partidelor.

"Pintilii căpitan? Vom vedea. Vom avea o discuţie cu jucătorii, e posibil să rămînă şi Varela. Îmi doresc mult ca Steaua să fie o familie, un grup puternic, avem nevoie de cît mai mulți lideri", a comentat tehnicianul "militarilor".

Pintilii a avut cele mai bune rezultate la testele fizice după primul stagiu de pregătire și este considerat o voce mai puternică în vestiar. Totodată, nu este exclus ca, în anumite jocuri, în cazul în care Pintilii și Varela nu vor fi pe teren, Ciprian Marica să poarte banderola!

1 golîn 27 de selecţii are Pintilii pentru prima reprezentativă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
submarina
submarina  •  27 Ianuarie 2016, 12:16

Ambii sunt jucatori sun buni, dar Varela nu trebuie scutit de banderola doar de dragul revenirii lui Piintilii...Insa staff-l stie mai bine ce are de facut.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Ianuarie 2016, 12:02

Pintilii nu a fost niciodata jucatorul ala istet care sa poata sa invete ceva jucatorii mai tineri din echipa insa a avut o mare calitate: e ruda cu antrenorul. Pe cand Varela chiar daca e un model de profesionism are 2 "defecte": nu e roman si cel mai mare defect, nu e "nasit" de cine trebuie.

submarina
submarina  •  27 Ianuarie 2016, 12:00
Postat de iacobeusebiu pe 27 Ianuarie 2016, 09:57

Nu prea arata promitator jocul Stelei, mai ales daca se doreste performanta In CL; Acelas inutil joc de pase In propria jumatate, ba chiar in propriul careu, aceleasi mari greseli In aparare (nimeni nu stie cine pe cine tine), si aceasi brambureala in careul advers si nu In ultimul rand acelas adi popa-prostu inutil titular!

Il vrei capitan la Steaua?:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează