FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

New Dinamo spre o nouă versiune: "Ieşim din insolvenţă şi facem achiziţii!"

Negoiță speră ca dinamoviștii să stopeze internă a steliștilor
Negoiță speră ca dinamoviștii să stopeze internă a steliștilor

Articol de - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 22:32

Negoiţă speră la un 2015 de vis pentru roş-albi. Ionuţ Negoiţă a fost prezent ieri la Sala Polivalentă Dinamo, cu ocazia serbării de final de an a juniorilor clubului roş-alb, şi a făcut o analiză a anului 2014, oferind speranţe suporterilor pentru 2015.

"Sîntem la finalul unui an care a avut şi bune, şi rele. Faptul că sîntem unde sîntem nu e neapărat mulţumitor, îmi doream mai mult. Dar atît s-a putut obţine. Încercăm ca în 2015 să trecem într-o altă etapă.Ştim ce avem de îmbunătăţit. Vrem ca la anul să ne luptăm la titlu, cu şanse mari! Şi ne dorim să ieşim din insolvenţă, bineînţeles.", a spus Negoiţă.

Acţionarul "cîinilor" a continuat: "Ne-am asumat o reconstrucţie, care durează, care necesită încercări. Sperăm să facem lucrurile din ce în ce mai bine. Vor fi schimbări majore la Dinamo, din toate punctele de vedere. Va exista un buget de transferuri şi pentru acum, dar şi pentru la vară".

Ceea ce se traduce că vor pleca mulţi fotbalişti de la Dinamo, aşa cum a anunţat Gazeta Sporturilor, şi se vor face investiţii în aducerea unor fotbalişti care să ridice echipa de pe locul 8.

"Danciu? Mare caracter!"
Ionel Dănciulescu şi-a încheiat cariera scurtă, de o lună, ca antrenor al roş-albilor, o victorie, două remize şi un eşec, dintre care o calificare în semifinalele Cupei Ligii.

Va rămîne în club, e clar, a anunţat Negoiţă: "Îi mulţumim că a ajutat într-un moment dificil. Apreciez oamenii ce se implică în momentele grele şi mai puţin pe cei care doar comentează, iar la greu se dau la o parte. Dănciulescu e un băiat de mare caracter, rămîne la club".

Danciu-gol urmează să continue ca manager sportiv, poate va rămîne pe bancă în timpul meciurilor.

8 ianuarie este data reunirii echipei din Ştefan cel Mare, după care vor urma două stagii de pregătire, unul în Antalya, altul în Spania

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:45
Postat de icesoldier pe 16 Decembrie 2014, 09:28

O sa faca treaba asta, ca bisnitarul de frati-su la sectorul 3. O familie de agramati, infatuati, tarani de la coada vacii. Astia vin toti sa manance de pe urma fotbalului si atat...

vezi mai jos si plimba ursul. doare ?..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:44
Postat de zidane92 pe 16 Decembrie 2014, 14:38

Problema la Dinamo nu ar fi sa fie promovati jucatori tineri de la noi sau sa fie adusi din alte parti,dar sa fie adusi tinerii cei mai buni nu ratati ca unguru,vaduva,firtulescu,etc care nu au demonstrat nimic nicaieri,daca iei ca CSU Craiova un Bancu care tinuse FC OLT 2 ani in spate si era jucatorul numarul 1 al seriei nu ai cum sa dai gres,la fel acuma daca aduci un Ovidiu Popescu,jucatorul turului in B2 nu ai cum sa dai gres,dar daca aduci toti petardoizii adusi de diversi impresari nu ai cum sa faci treaba! + Neaparat trebuie sa aduca 2 experimentati gen Marius Niculae langa care sa creasca tinerii ,pai in afara de Marc nu avem jucatori foarte buni,cu experienta competitionala!

problemele lui dinamo se vor rezolva in totalitate pana la vara. garantez ca din vara ne batem la titlu, toata lumea stie asta, dinamo va fi favorita la titlu din vara lui 2015.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:43
Postat de unico_biancorossi pe 20 Decembrie 2014, 03:42

yes ! chiar vine Jihadul !..))

planul de reorganizare ? aprobat ! iesirea din insolventa ? in mai, garantat ! noul staf ? Stanciu/Teja/Danciu ! buget dublat din ianuarie ? da ! plecari de petardoizi ? in corpore ! noi luptatori ? da ! deci ? am avut dreptate inca o data sa cer calm si rabdare ! mai este nevoie de ceva timp, dar va fi bine. si inca o data : Forza Dinamo ForEver !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează